Başkan Tavlı, “Çanakkale Zaferi Bir Destan Abidesidir”

BÖLGE GÜNDEMİ 16.03.2022 - 23:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1469+ kez okundu.
 

Başkan Tavlı, “Çanakkale Zaferi Bir Destan Abidesidir”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Çanakkale zaferi, ümmet ve millet olma bilincinin imanla harmanlandığı bir kahramanlık destanının abidesidir” dedi.
“Bu Destanın Altında Vatana Duyulan Aşk ve Bağlılık Şuuru Yatmaktadır” Çanakkale’de, yokluk ve imkânsızlığa rağmen büyük bir destan yazıldığını belirten Başkan Tavlı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “107 yıl önce, “Çanakkale Geçilmez” dedirten kahramanlarımız, milletimizin gücünü tüm dünyaya duyurmuş, bir milletin istiklali uğruna göze aldığı kararlılığı ortaya koymuştur. Tarihimizin en şerefli sayfalarından birini oluşturan ve binlerce şehidimizin kanıyla yazılan bu kahramanlık destanının altında vatan aşkı, milletine bağlılık ve büyük millet olmanın şuuru yatmaktadır. Milletimiz, gösterdiği kahramanlıkla “Çanakkale Geçilemez!” olgusunu tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Türk Milleti, dün nasıl ki Çanakkale’de ülkesine, milletine ve vatan topraklarına karşı yönelen tehditleri bertaraf ettiyse bu gün de aynı şekilde her türlü tehlikeyi ve tehdidi yok edebilecek güç ve kararlılıktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferimizin 107’nci yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatanı tertemiz kanlarıyla bizlere emanet eden, bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet, şükran ve saygıyla yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”  
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Çanakkale zaferi, ümmet ve millet olma bilincinin imanla harmanlandığı bir kahramanlık destanının abidesidir” dedi.

“Bu Destanın Altında Vatana Duyulan Aşk ve Bağlılık Şuuru Yatmaktadır”

Çanakkale’de, yokluk ve imkânsızlığa rağmen büyük bir destan yazıldığını belirten Başkan Tavlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“107 yıl önce, “Çanakkale Geçilmez” dedirten kahramanlarımız, milletimizin gücünü tüm dünyaya duyurmuş, bir milletin istiklali uğruna göze aldığı kararlılığı ortaya koymuştur. Tarihimizin en şerefli sayfalarından birini oluşturan ve binlerce şehidimizin kanıyla yazılan bu kahramanlık destanının altında vatan aşkı, milletine bağlılık ve büyük millet olmanın şuuru yatmaktadır. Milletimiz, gösterdiği kahramanlıkla “Çanakkale Geçilemez!” olgusunu tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Türk Milleti, dün nasıl ki Çanakkale’de ülkesine, milletine ve vatan topraklarına karşı yönelen tehditleri bertaraf ettiyse bu gün de aynı şekilde her türlü tehlikeyi ve tehdidi yok edebilecek güç ve kararlılıktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferimizin 107’nci yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatanı tertemiz kanlarıyla bizlere emanet eden, bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet, şükran ve saygıyla yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.