“Berat Kandiliniz Mübarek Olsun”

BÖLGE GÜNDEMİ 16.03.2022 - 22:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1771+ kez okundu.
 

“Berat Kandiliniz Mübarek Olsun”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
    Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan Berat Kandili’ni hep birlikte idrak etmenin heyecan ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Güler mesajında şu ifadelere yer verdi: Berat Kandili, Müslümanların sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah’a sığınarak günahlarından arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri mübarek gecelerden birisidir. Bu geceyi ibadet ile geçirmenin çok sevabı ve feyzi vardır. Bu fırsatı iyi değerlendirmek bizlerin elinde. Bu gecede dargınlıkları unutmalı, nefsimizle yüzleşip hata ve günahlarımız için Yüce Allah’tan af dilemeliyiz. Berat gecesini bir vesile kılarak özümüze dönmeli, ümitlerimizi canlandırmalı, bağışlama ve bağışlanma duygularımızı güçlendirmeliyiz.  Bu önemli gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi mübarek Berat Kandil’inizi tebrik ediyor, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.  
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan Berat Kandili’ni hep birlikte idrak etmenin heyecan ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Güler mesajında şu ifadelere yer verdi:

Berat Kandili, Müslümanların sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah’a sığınarak günahlarından arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri mübarek gecelerden birisidir.

Bu geceyi ibadet ile geçirmenin çok sevabı ve feyzi vardır. Bu fırsatı iyi değerlendirmek bizlerin elinde. Bu gecede dargınlıkları unutmalı, nefsimizle yüzleşip hata ve günahlarımız için Yüce Allah’tan af dilemeliyiz. Berat gecesini bir vesile kılarak özümüze dönmeli, ümitlerimizi canlandırmalı, bağışlama ve bağışlanma duygularımızı güçlendirmeliyiz. 

Bu önemli gecenin daralan kalplere aydınlık, zor durumda olanlara kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi mübarek Berat Kandil’inizi tebrik ediyor, milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.