BAŞKAN TAVLI; “ATA SPORUMUZU HER ZAMAN YAŞATACAĞIZ”

BÖLGE GÜNDEMİ 06.06.2022 - 21:39, Güncelleme: 06.06.2022 - 21:39 1356+ kez okundu.
 

BAŞKAN TAVLI; “ATA SPORUMUZU HER ZAMAN YAŞATACAĞIZ”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri’nde gerçekleştirilen Rahvan At Binicilik müsabakasında yaptığı konuşmada “Festival havasında geçen yarışlarımızı heyecanla takip ettik. Bundan sonraki süreçte de bu organizasyonumuzu çok daha güzel bir şekilde devam ettirme ve ata sporumuzu yaşatma noktasında elimizden gelen gayreti yerel yönetim olarak göstereceğiz” dedi.
      Ünye Belediyesi ile Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu’nun ortak düzenlediği Rahvan At Yarışları Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri’nde geniş katılımla gerçekleştirildi. 12 kategoride gerçekleştirilen yarışları yüzlerce yarış sever izlerken at yarışı tutkunlarının buluşma noktası yine Binicilik Tesisleri oldu.   Heyecan dolu yarışlarda dereceye giren at sahiplerine kupaları protokol üyeleri tarafından verildi. Güneşli bir Pazar gününü fırsat bilen yarış severler heyecanlı geçen yarışları büyük bir coşkuyla takip etti.   Başkan Tavlı, “Yarışlarımız Festival Havasında Geçti” Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ata Sporu olan biniciliğin yaşatılması için yerel yönetimler olarak her zaman destek olacaklarını ifade ederek, “Allah’a şükürler olsun, Pandeminin sona ermesiyle birlikte bugün coşkulu bir şekilde atlarımızın hem yarışlarını izledik, hem de bu organizasyona ciddi anlamda destek vermiş oldunuz. Bu destekleriniz için siz kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu organizasyonun gerçekleşmesi noktasında Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Günay Genç ve atlarımızın sahiplerine teşekkür ediyorum. Çünkü bunlardan bir ayak eksik olsa bu organizasyonun ne tadı ne de tuzu olur. Atlarımızın yarışlarını çok yüksek katılımla adeta şenlik havasında izledik. Festival havasında geçen yarışlarımızı heyecanla takip ettik. Bundan sonraki süreçte de bu organizasyonumuzu çok daha güzel bir şekilde devam ettirme noktasında elimizden gelen gayreti yerel yönetim olarak göstereceğimizi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.     Kaymakam Işık, “Bizlere Bu Heyecanı Yaşatan Belediyemize Ve Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum” Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise “Bizlere bu heyecanı yaşatan Ünye Belediyemize ve bu organizasyona katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Dereceye girenleri tebrik ediyor, katılımı için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.   Yarış sonunda Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Günay Genç Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı ’ya destekleri nedeniyle plaket takdim etti.   Yarışları; Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Kaymakam Refiki Selim Eser, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Garnizon Komutanı Yarbay Bünyamin Dönmez, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Ali Gökkan, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Gürel ve Ahmet Şahin, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Günay Genç, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ile çok sayıda yarış sever izledi.          
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri’nde gerçekleştirilen Rahvan At Binicilik müsabakasında yaptığı konuşmada “Festival havasında geçen yarışlarımızı heyecanla takip ettik. Bundan sonraki süreçte de bu organizasyonumuzu çok daha güzel bir şekilde devam ettirme ve ata sporumuzu yaşatma noktasında elimizden gelen gayreti yerel yönetim olarak göstereceğiz” dedi.

 

 

 

Ünye Belediyesi ile Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu’nun ortak düzenlediği Rahvan At Yarışları Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri’nde geniş katılımla gerçekleştirildi. 12 kategoride gerçekleştirilen yarışları yüzlerce yarış sever izlerken at yarışı tutkunlarının buluşma noktası yine Binicilik Tesisleri oldu.

 

Heyecan dolu yarışlarda dereceye giren at sahiplerine kupaları protokol üyeleri tarafından verildi. Güneşli bir Pazar gününü fırsat bilen yarış severler heyecanlı geçen yarışları büyük bir coşkuyla takip etti.

 

Başkan Tavlı, “Yarışlarımız Festival Havasında Geçti”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ata Sporu olan biniciliğin yaşatılması için yerel yönetimler olarak her zaman destek olacaklarını ifade ederek, “Allah’a şükürler olsun, Pandeminin sona ermesiyle birlikte bugün coşkulu bir şekilde atlarımızın hem yarışlarını izledik, hem de bu organizasyona ciddi anlamda destek vermiş oldunuz. Bu destekleriniz için siz kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu organizasyonun gerçekleşmesi noktasında Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Günay Genç ve atlarımızın sahiplerine teşekkür ediyorum. Çünkü bunlardan bir ayak eksik olsa bu organizasyonun ne tadı ne de tuzu olur. Atlarımızın yarışlarını çok yüksek katılımla adeta şenlik havasında izledik. Festival havasında geçen yarışlarımızı heyecanla takip ettik. Bundan sonraki süreçte de bu organizasyonumuzu çok daha güzel bir şekilde devam ettirme noktasında elimizden gelen gayreti yerel yönetim olarak göstereceğimizi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.  

 

Kaymakam Işık, “Bizlere Bu Heyecanı Yaşatan Belediyemize Ve Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum”

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise “Bizlere bu heyecanı yaşatan Ünye Belediyemize ve bu organizasyona katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Dereceye girenleri tebrik ediyor, katılımı için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yarış sonunda Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Günay Genç Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı ’ya destekleri nedeniyle plaket takdim etti.

 

Yarışları; Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Kaymakam Refiki Selim Eser, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Garnizon Komutanı Yarbay Bünyamin Dönmez, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Ali Gökkan, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Gürel ve Ahmet Şahin, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Günay Genç, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ile çok sayıda yarış sever izledi.  

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.