Zanlılar Yakalandı

ASAYİŞ 23.08.2022 - 08:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 09:11 4131+ kez okundu.
 

Zanlılar Yakalandı

Ordu'da tartıştıkları kişiyi tabancayla yaralayan iki kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İki zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ordu valiliğinden yapılan açıklama şöyle; 21.08.2022 günü İlimiz Ünye ilçesinde bir bar önünde meydana gelen "Silahla Yaralama" olayı ile ilgili olarak M.C.B isimli şahıs silahla yaralanmış, yapılan araştırmalar neticesinde olayı gerçekleştiren C.A ve B.S.I isimli şahıslar saklandıkları köy evinde, özel harekat unsurlarınca yapılan operasyonla gözaltına alınmış, ayrıca olaya karışan S.F, C.E ve K.Ö isimli şahıslar yakalanarak, adli işlemlere başlanılmıştır.
Ordu'da tartıştıkları kişiyi tabancayla yaralayan iki kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İki zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Ordu valiliğinden yapılan açıklama şöyle;
21.08.2022 günü İlimiz Ünye ilçesinde bir bar önünde meydana gelen "Silahla Yaralama" olayı ile ilgili olarak M.C.B isimli şahıs silahla yaralanmış, yapılan araştırmalar neticesinde olayı gerçekleştiren C.A ve B.S.I isimli şahıslar saklandıkları köy evinde, özel harekat unsurlarınca yapılan operasyonla gözaltına alınmış, ayrıca olaya karışan S.F, C.E ve K.Ö isimli şahıslar yakalanarak, adli işlemlere başlanılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.