ZABITADAN ÇOCUKLARI DİLENDİRENLERE OPERASYON

BÖLGE GÜNDEMİ 13.12.2022 - 16:45, Güncelleme: 13.12.2022 - 23:35 1850+ kez okundu.
 

ZABITADAN ÇOCUKLARI DİLENDİRENLERE OPERASYON

Ünye Belediyesi zabıta ekipleri şehrin çeşitli yerlerinde çocukları dilendirenlere karşı operasyon düzenledi. Operasyonda şahıslar toplatılarak polise teslim edildi.
Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehrin çeşitli yerlerinde dilencilik yapan şahıslara yönelik operasyon yaptı. Ekipler, özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu caddelerde dilencilik yaptırılan çocuklar için harekete geçti. Küçük yaşta çocukları dilendiren şahıslar toplatılırken Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekiplerine teslim edildi. Haklarında tutanak tutulan şahıslar için adli işlem de başlatıldı.   Ünye’de vatandaşların merhamet duygularını istismar eden ve bunu alışkanlık haline getiren dilencilere yönelik mücadelenin devam edeceği belirtildi.  
Ünye Belediyesi zabıta ekipleri şehrin çeşitli yerlerinde çocukları dilendirenlere karşı operasyon düzenledi. Operasyonda şahıslar toplatılarak polise teslim edildi.

Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehrin çeşitli yerlerinde dilencilik yapan şahıslara yönelik operasyon yaptı. Ekipler, özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu caddelerde dilencilik yaptırılan çocuklar için harekete geçti. Küçük yaşta çocukları dilendiren şahıslar toplatılırken Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekiplerine teslim edildi. Haklarında tutanak tutulan şahıslar için adli işlem de başlatıldı.

 

Ünye’de vatandaşların merhamet duygularını istismar eden ve bunu alışkanlık haline getiren dilencilere yönelik mücadelenin devam edeceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.