Yücesan'dan Altılı Masayı Bozmaya Çalışanlara Sert Tepki

SİYASET 11.04.2022 - 15:03, Güncelleme: 11.04.2022 - 15:03 6200+ kez okundu.
 

Yücesan'dan Altılı Masayı Bozmaya Çalışanlara Sert Tepki

Demokrat Parti (DP) Ordu il Başkanı Dr. Selçuk Yücesan, son dönemde Millet İttifakına yönelik yürütülen kara propagandalara karşı tepki gösterdi.
      Dr. Yücesan, Millet İttifakının ülkenin kurtuluşu olarak görüldüğünü belirterek, altılı masayı bozmaya çalışanların emellerine ulaşamayacağını söyledi. Türkiye'yi kurulmuş bulunan ve 20 yıldır sürdürülen Moğolİstilası'ndan beter Kravatlı soygun düzeninden kurtarılacağına dikkati çeken Yücesan, şöyle konuştu: "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem dönerek yeniden yönetilibilir kılma temelinde, prensiplerde birleşmiş Millet İttifakanı hiçbir fitne bozamaz, bozamayacak. Bizler şimdiye kadar kişisel ikbal ve hesap peşinde olmadık, olmayacağız. Yıllardır kişisel hesap tutan, kişisel hesap görenler, Devlet'e bile kişisel hesapları üzerine bunu anlamaz, anlayamaz. Kişisel hesap tutup kişisel hesap görenler, Moğol İstilası'ndan beter Kravatlı soygun düzeni kuranlar, ancak ve ancak vakti gelende Devr-i Sabık ile hesap verecek olanlardır."  
Demokrat Parti (DP) Ordu il Başkanı Dr. Selçuk Yücesan, son dönemde Millet İttifakına yönelik yürütülen kara propagandalara karşı tepki gösterdi.

 

 

 

Dr. Yücesan, Millet İttifakının ülkenin kurtuluşu olarak görüldüğünü belirterek, altılı masayı bozmaya çalışanların emellerine ulaşamayacağını söyledi.

Türkiye'yi kurulmuş bulunan ve 20 yıldır sürdürülen Moğolİstilası'ndan beter Kravatlı soygun düzeninden kurtarılacağına dikkati çeken Yücesan, şöyle konuştu:

"Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem dönerek yeniden yönetilibilir kılma temelinde, prensiplerde birleşmiş Millet İttifakanı hiçbir fitne bozamaz, bozamayacak. Bizler şimdiye kadar kişisel ikbal ve hesap peşinde olmadık, olmayacağız. Yıllardır kişisel hesap tutan, kişisel hesap görenler, Devlet'e bile kişisel hesapları üzerine bunu anlamaz, anlayamaz. Kişisel hesap tutup kişisel hesap görenler, Moğol İstilası'ndan beter Kravatlı soygun düzeni kuranlar, ancak ve ancak vakti gelende Devr-i Sabık ile hesap verecek olanlardır."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.