YARIYIL TATİLİNDE ÇAMBAŞI'NA GİTMEYEN KALMASIN

BÖLGE GÜNDEMİ 22.01.2024 - 15:45, Güncelleme: 24.01.2024 - 16:09 625+ kez okundu.
 

YARIYIL TATİLİNDE ÇAMBAŞI'NA GİTMEYEN KALMASIN

Ordu Büyükşehir Belediyesince yarıyıl tatilinde çocuklar ve ailelerine özel Çambaşı Yaylası’na ücretsiz turlar düzenlenecek.
    Ordu Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilinin girmesiyle çocuk ve ailelerine unutulmaz anılar biriktirmek için güzel fırsat sunuyor. Bu kapsamda harekete geçen Büyükşehir Belediyesi dört mevsim gözde mekanlardan biri olan Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’na gezi turu düzenleyecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılan çocuk ve aileler yarıyıl tatilinin tadını çıkaracak. Etkinliğe katılmak isteyenler için Altınordu ilçesi teleferik alt istasyonu bölgesinden araç kaldırılacak. 26-27-28 Ocak ile 2-3-4 Şubat tarihlerinde saat 9.00’da gerçekleştirilecek olan turlara katılım sağlayanlar Çambaşı’nın eşsiz güzelliklerini keşfetme imkanına sahip olacak.          
Ordu Büyükşehir Belediyesince yarıyıl tatilinde çocuklar ve ailelerine özel Çambaşı Yaylası’na ücretsiz turlar düzenlenecek.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilinin girmesiyle çocuk ve ailelerine unutulmaz anılar biriktirmek için güzel fırsat sunuyor. Bu kapsamda harekete geçen Büyükşehir Belediyesi dört mevsim gözde mekanlardan biri olan Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’na gezi turu düzenleyecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılan çocuk ve aileler yarıyıl tatilinin tadını çıkaracak.

Etkinliğe katılmak isteyenler için Altınordu ilçesi teleferik alt istasyonu bölgesinden araç kaldırılacak. 26-27-28 Ocak ile 2-3-4 Şubat tarihlerinde saat 9.00’da gerçekleştirilecek olan turlara katılım sağlayanlar Çambaşı’nın eşsiz güzelliklerini keşfetme imkanına sahip olacak.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.