WUSHU MİLLİ TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONASI İÇİN ORDU’DA

SPOR 07.10.2023 - 10:25, Güncelleme: 09.10.2023 - 00:42 3628+ kez okundu.
 

WUSHU MİLLİ TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONASI İÇİN ORDU’DA

Yeni Ordu Stadyumu Milli Takım Kamplarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
    Dünya Wushu Kung Fu Federasyonu ile Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 16. Büyükler Dünya Wushu Şampiyonası Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas Eyaletinde gerçekleştirilecek. 14–20 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan bu önemli şampiyonada Milli Takımımızla birlikte ülkemizi temsil edecek sporcular Ordu’da kampa girdi. Hazırlıkları Yeni Ordu Stadyumu’nda ziyaret eden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, milli takım ekibine ve sporculara başarı dileklerini iletti.
Yeni Ordu Stadyumu Milli Takım Kamplarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

 

 

Dünya Wushu Kung Fu Federasyonu ile Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 16. Büyükler Dünya Wushu Şampiyonası Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas Eyaletinde gerçekleştirilecek. 14–20 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan bu önemli şampiyonada Milli Takımımızla birlikte ülkemizi temsil edecek sporcular Ordu’da kampa girdi.

Hazırlıkları Yeni Ordu Stadyumu’nda ziyaret eden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, milli takım ekibine ve sporculara başarı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.