İLK ZİYARET BAŞKAN GÜLER’E

BÖLGE GÜNDEMİ 23.08.2023 - 15:55, Güncelleme: 17.09.2023 - 15:34 351+ kez okundu.
 

İLK ZİYARET BAŞKAN GÜLER’E

Ordu Valiliği’ne atanan ve görevine başlayan Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret etti.
            Valiler Kararnamesi ile Yalova Valiliği’nden Ordu Valiliği’ne atanan Vali Muammer Erol görevine başladı. Vali Erol, göreve başlamasının ardından ilk ziyaretini Ordu Büyükşehir Belediyesine gerçekleştirdi.   Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından kapıda karşılanan ve daha sonra makamda devam eden ziyarette Ordu Valisi Muammer Erol ve Başkan Güler istişarelerde bulundu.   “UYUM İÇİNDE ÇALIŞARAK ÖRNEK OLACAĞIZ”   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güler ise Vali Erol’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarı diledi. Uyum içinde çalışacaklarını aktaran Başkan Güler, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Ordu’muza atanan ve bugün itibarıyla göreve başlayan Ordu Valimiz Muammer Erol’u tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve uyum içinde çalışmalarımız ile örnek bir il olmaya devam edeceğiz” dedi.   Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
Ordu Valiliği’ne atanan ve görevine başlayan Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 

Valiler Kararnamesi ile Yalova Valiliği’nden Ordu Valiliği’ne atanan Vali Muammer Erol görevine başladı. Vali Erol, göreve başlamasının ardından ilk ziyaretini Ordu Büyükşehir Belediyesine gerçekleştirdi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından kapıda karşılanan ve daha sonra makamda devam eden ziyarette Ordu Valisi Muammer Erol ve Başkan Güler istişarelerde bulundu.

 

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞARAK ÖRNEK OLACAĞIZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güler ise Vali Erol’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarı diledi. Uyum içinde çalışacaklarını aktaran Başkan Güler, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Ordu’muza atanan ve bugün itibarıyla göreve başlayan Ordu Valimiz Muammer Erol’u tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve uyum içinde çalışmalarımız ile örnek bir il olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.