Vali Erol, Siyasi Partilere İade-i Ziyarette Bulundu

BÖLGE GÜNDEMİ 19.10.2023 - 22:45, Güncelleme: 22.10.2023 - 22:48 508+ kez okundu.
 

Vali Erol, Siyasi Partilere İade-i Ziyarette Bulundu

21 Ağustos 2023 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Muammer Erol, kendisini ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten siyasi parti, sivil toplum kuruluşları, iş insanlarına iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.
Siyasi Partileri Ziyaret Etti Vali Muammer Erol, iade-i ziyaret programı kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), İyi Parti ve Saadet Partisi (SP) il teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretlerine ilk olarak AK Parti İl Teşkilatını ziyaret ederek başlayan Vali Muammer Erol, parti binası önünde İl Başkanı Selman Altaş ve parti yöneticileri tarafından karşılandı. AK Parti İl Başkanı Selman Altaş ve parti yöneticileriyle bir süre sohbet eden Vali Muammer Erol, “Ordu Valiliği görevine başlamam münasebetiyle siyasi partilerimizin yöneticileri şahsımı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Devletimizin temsilcisi olarak benim de gelen herkese gitme borcum vardır. Bu sebeple iade-i ziyaretlerde bulunuyorum. Mümkün olduğunca gelen herkese gitmeyi arzu ediyorum” dedi. Vali Muammer Erol, AK Parti İl Teşkilatını ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Teşkilatını ziyaret etti. Parti binası önünde CHP İl Başkanı Bülent Akpınar ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Vali Muammer Erol, Ordu’nun gündeminde olan konularla ilgili parti yöneticileriyle bir süre sohbette bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden CHP İl Başkanı Bülent Akpınar, Vali Muammer Erol’a çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatını ziyaret eden Vali Muammer Erol, burada da parti binası önünde MHP İl Başkanı Mehmet Özçelik ve parti yöneticileri tarafından karşılandı. MHP İl Başkanı Mehmet Özçelik ve parti yöneticileriyle bir süre sohbet eden Vali Muammer Erol, siyasi partilerin devlete ve millete hizmet etmenin bir aracı olduğunu ifade etti. Siyasi parti ziyaretlerine, İyi Parti ve Saadet Partisi İl Teşkilatlarını ziyaret ederek sürdüren Vali Muammer Erol, İyi Parti İl Başkanı Melikşah Murat Genç ve parti yöneticileri, Saadet Partisi İl Başkanı Av. Erkan Temiz ve parti yöneticileriyle bir süre sohbette bulundu. İş İnsanlarını Ziyaret Etti Vali Muammer Erol, iade-i ziyaret programı kapsamında iş insanları Mustafa Poyraz ve Cem Şenocak’ı ziyaret etti. İlimizin önde gelen fındık ihracatçısı ve fındık entegre tesisi olan Poyraz&Poyraz ve Şenocak işletmelerini ziyaret eden Vali Muammer Erol, işletme sahipleri Mustafa Poyraz ve Cem Şenocak’tan yapılan ihracat, üretim ve sağlanan istihdam konularında bilgi aldı.
21 Ağustos 2023 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Muammer Erol, kendisini ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten siyasi parti, sivil toplum kuruluşları, iş insanlarına iade-i ziyaretlerini sürdürüyor.



Siyasi Partileri Ziyaret Etti

Vali Muammer Erol, iade-i ziyaret programı kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), İyi Parti ve Saadet Partisi (SP) il teşkilatlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerine ilk olarak AK Parti İl Teşkilatını ziyaret ederek başlayan Vali Muammer Erol, parti binası önünde İl Başkanı Selman Altaş ve parti yöneticileri tarafından karşılandı.

AK Parti İl Başkanı Selman Altaş ve parti yöneticileriyle bir süre sohbet eden Vali Muammer Erol, “Ordu Valiliği görevine başlamam münasebetiyle siyasi partilerimizin yöneticileri şahsımı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Devletimizin temsilcisi olarak benim de gelen herkese gitme borcum vardır. Bu sebeple iade-i ziyaretlerde bulunuyorum. Mümkün olduğunca gelen herkese gitmeyi arzu ediyorum” dedi.

Vali Muammer Erol, AK Parti İl Teşkilatını ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Teşkilatını ziyaret etti.

Parti binası önünde CHP İl Başkanı Bülent Akpınar ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Vali Muammer Erol, Ordu’nun gündeminde olan konularla ilgili parti yöneticileriyle bir süre sohbette bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden CHP İl Başkanı Bülent Akpınar, Vali Muammer Erol’a çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatını ziyaret eden Vali Muammer Erol, burada da parti binası önünde MHP İl Başkanı Mehmet Özçelik ve parti yöneticileri tarafından karşılandı.

MHP İl Başkanı Mehmet Özçelik ve parti yöneticileriyle bir süre sohbet eden Vali Muammer Erol, siyasi partilerin devlete ve millete hizmet etmenin bir aracı olduğunu ifade etti.

Siyasi parti ziyaretlerine, İyi Parti ve Saadet Partisi İl Teşkilatlarını ziyaret ederek sürdüren Vali Muammer Erol, İyi Parti İl Başkanı Melikşah Murat Genç ve parti yöneticileri, Saadet Partisi İl Başkanı Av. Erkan Temiz ve parti yöneticileriyle bir süre sohbette bulundu.

İş İnsanlarını Ziyaret Etti

Vali Muammer Erol, iade-i ziyaret programı kapsamında iş insanları Mustafa Poyraz ve Cem Şenocak’ı ziyaret etti.

İlimizin önde gelen fındık ihracatçısı ve fındık entegre tesisi olan Poyraz&Poyraz ve Şenocak işletmelerini ziyaret eden Vali Muammer Erol, işletme sahipleri Mustafa Poyraz ve Cem Şenocak’tan yapılan ihracat, üretim ve sağlanan istihdam konularında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.