Vali Erol, İade-i Ziyaretlerini Sürdürüyor

BÖLGE GÜNDEMİ 10.10.2023 - 21:45, Güncelleme: 11.10.2023 - 14:28 680+ kez okundu.
 

Vali Erol, İade-i Ziyaretlerini Sürdürüyor

Vali Muammer Erol, bir yandan Ordu Valiliği görevine atanması dolayısıyla tebriklerini iletmek isteyenleri kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi için iş insanlarımızla bir araya geliyor, iade-i ziyaretlerde bulunuyor ve kurumları ziyaret ederek, faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alıyor.
        İade-i Ziyaretlerde Bulundu   Vali Muammer Erol, iade-i ziyaretlerini bugün de sürdürerek, TV52 televizyonu ve Ordu Olay Gazetesine ziyarette bulundu.   Ziyarette bulunduğu TV52 televizyonu yönetim kurulu başkanı İsa Akçay, Ordu Olay Gazetesi imtiyaz sahibi Zeki Mesut Özel, televizyon ve gazete çalışanlarıyla Ordu’nun gündeminde bulunan konular üzerine bir süre sohbette bulunan Vali Muammer Erol, TV52 televizyonu ve Ordu Olay Gazetesi yöneticilerine başarı dileklerini iletti.   Kurumları Ziyaret Edip, Brifing Aldı   Vali Muammer Erol, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine bugün de devam etti.   Vali Muammer Erol, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Ordu Kadastro Müdürlüğü ile Altınordu Tapu Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurum çalışmaları, verilen hizmetler ve yürütülen faaliyetler hakkında brifing aldı.   Kurum yöneticilerine verdikleri brifingden dolayı teşekkür eden Vali Muammer Erol, kurum yöneticileri ve personellerine görevlerinde başarı dileğinde bulundu.   Vali Muammer Erol’un kurum ziyaretlerine, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş ve Hacı Mehmet Kara da eşlik etti.
Vali Muammer Erol, bir yandan Ordu Valiliği görevine atanması dolayısıyla tebriklerini iletmek isteyenleri kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi için iş insanlarımızla bir araya geliyor, iade-i ziyaretlerde bulunuyor ve kurumları ziyaret ederek, faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alıyor.

 

 

 

 

İade-i Ziyaretlerde Bulundu

 

Vali Muammer Erol, iade-i ziyaretlerini bugün de sürdürerek, TV52 televizyonu ve Ordu Olay Gazetesine ziyarette bulundu.

 

Ziyarette bulunduğu TV52 televizyonu yönetim kurulu başkanı İsa Akçay, Ordu Olay Gazetesi imtiyaz sahibi Zeki Mesut Özel, televizyon ve gazete çalışanlarıyla Ordu’nun gündeminde bulunan konular üzerine bir süre sohbette bulunan Vali Muammer Erol, TV52 televizyonu ve Ordu Olay Gazetesi yöneticilerine başarı dileklerini iletti.

 

Kurumları Ziyaret Edip, Brifing Aldı

 

Vali Muammer Erol, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerine bugün de devam etti.

 

Vali Muammer Erol, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Ordu Kadastro Müdürlüğü ile Altınordu Tapu Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurum çalışmaları, verilen hizmetler ve yürütülen faaliyetler hakkında brifing aldı.

 

Kurum yöneticilerine verdikleri brifingden dolayı teşekkür eden Vali Muammer Erol, kurum yöneticileri ve personellerine görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

 

Vali Muammer Erol’un kurum ziyaretlerine, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş ve Hacı Mehmet Kara da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.