Vali Erol, Fatsa'da Ziyaretlerde Bulundu

DÜNYA 12.09.2023 - 15:00, Güncelleme: 12.09.2023 - 23:53 4582+ kez okundu.
 

Vali Erol, Fatsa'da Ziyaretlerde Bulundu

Vali Muammer Erol, Fatsa ilçesinde iade-i ziyaretlerde bulundu.
21 Ağustos 2023 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Muammer Erol, bir yandan hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletmek amacıyla ziyarette bulunmak isteyenleri makamında kabul ederken, diğer yandan da iade-i ziyaretlerde bulunuyor. Bugün Fatsa ilçesine giderek çeşitli ziyaretlerde bulunan Vali Muammer Erol, ilk olarak Fatsa Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada Kaymakam Avni Kula ve kaymakamlık personeli tarafından karşılanan Vali Erol, daha sonra kaymakamlık makamına geçerek ilçenin sorunları, ihtiyaçları ve devam eden yatırımlar konusunda detaylı bilgi alarak bir süre sohbet etti. Vali Muammer Erol, Fatsa Belediyesini de ziyaret ederek, Başkan İbrahim Etem Kibar’dan belediye hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi aldı. Başkan Kibar, Vali Erol’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Vali Muammer Erol, son olarak Fatsa Ticaret Borsasını da ziyaret etti. Burada Borsa Başkanı Ali Feyzi ve çalışanlar tarafından karşılanan Vali Erol, Borsanın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Muammer Erol’a ziyaretleri sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de eşlik etti.
Vali Muammer Erol, Fatsa ilçesinde iade-i ziyaretlerde bulundu.




21 Ağustos 2023 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Muammer Erol, bir yandan hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletmek amacıyla ziyarette bulunmak isteyenleri makamında kabul ederken, diğer yandan da iade-i ziyaretlerde bulunuyor.

Bugün Fatsa ilçesine giderek çeşitli ziyaretlerde bulunan Vali Muammer Erol, ilk olarak Fatsa Kaymakamlığını ziyaret etti.

Burada Kaymakam Avni Kula ve kaymakamlık personeli tarafından karşılanan Vali Erol, daha sonra kaymakamlık makamına geçerek ilçenin sorunları, ihtiyaçları ve devam eden yatırımlar konusunda detaylı bilgi alarak bir süre sohbet etti.

Vali Muammer Erol, Fatsa Belediyesini de ziyaret ederek, Başkan İbrahim Etem Kibar’dan belediye hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi aldı.

Başkan Kibar, Vali Erol’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Muammer Erol, son olarak Fatsa Ticaret Borsasını da ziyaret etti.

Burada Borsa Başkanı Ali Feyzi ve çalışanlar tarafından karşılanan Vali Erol, Borsanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Muammer Erol’a ziyaretleri sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.