Vali Erol, Fatsa Fener Adası’nın Açılış Programına Katıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 12.09.2023 - 23:51, Güncelleme: 12.09.2023 - 23:51 1537+ kez okundu.
 

Vali Erol, Fatsa Fener Adası’nın Açılış Programına Katıldı

Vali Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığınca yapımı tamamlanan Fatsa Fener Adası’nın açılış törenine katıldı.
      Fatsa Fener Adası’nın açılış programa, Vali Muammer Erol’un yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Ferda Yılmaz, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yusuf Ünsal, Fatsa Sahil Güvenlik 97. Bot Komutan Vekili Üsteğmen Mert Kaan Yöndem, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ve diğer protokol üyeleri katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti.    Açılış programında bir konuşma yapan Vali Muammer Erol, şu ifadelere yer verdi:   “Öncelikle böyle bir turizm yatırımını Ordu’ya kazandırdığı için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Ulusal basında yer alan haberlerde olduğu gibi Ordu’ya geldiğinizde görülmesi gereken 10 yerden bir tanesini daha buraya ekleyebiliriz. Fatsa’ya gideceksiniz ve o güzel Fatsa adasına çıkacaksınız. Ben bir kez daha bu eserde emeği geçen herkesi kutluyorum.” Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler açılışta yaptığı konuşmada, “Bu kayalığı sevimli bir ada haline getirdik. İnşallah yakında burası herkesin uğrak yeri olacağı, güzel vakit geçireceği, denizle iç içe olacağı ve aynı zamanda da diğer canlılara da konaklama yeri olarak ortaya çıkacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  Konuşmaların ardından Fatsa Fener Adası’nın açılış kurdelesi Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve protokol üyeleri tarafından kesildi.  Flyboard gösterileri ile devam eden açılış programı, kokteyl ile sona erdi.  
Vali Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığınca yapımı tamamlanan Fatsa Fener Adası’nın açılış törenine katıldı.

 

 

 

Fatsa Fener Adası’nın açılış programa, Vali Muammer Erol’un yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Ferda Yılmaz, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yusuf Ünsal, Fatsa Sahil Güvenlik 97. Bot Komutan Vekili Üsteğmen Mert Kaan Yöndem, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ve diğer protokol üyeleri katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti. 
 
Açılış programında bir konuşma yapan Vali Muammer Erol, şu ifadelere yer verdi:
 
“Öncelikle böyle bir turizm yatırımını Ordu’ya kazandırdığı için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Ulusal basında yer alan haberlerde olduğu gibi Ordu’ya geldiğinizde görülmesi gereken 10 yerden bir tanesini daha buraya ekleyebiliriz. Fatsa’ya gideceksiniz ve o güzel Fatsa adasına çıkacaksınız. Ben bir kez daha bu eserde emeği geçen herkesi kutluyorum.”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler açılışta yaptığı konuşmada, “Bu kayalığı sevimli bir ada haline getirdik. İnşallah yakında burası herkesin uğrak yeri olacağı, güzel vakit geçireceği, denizle iç içe olacağı ve aynı zamanda da diğer canlılara da konaklama yeri olarak ortaya çıkacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından Fatsa Fener Adası’nın açılış kurdelesi Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve protokol üyeleri tarafından kesildi. 

Flyboard gösterileri ile devam eden açılış programı, kokteyl ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.