Vali Erol, Çamlı Köşk Sosyal Tesislerinin Açılışına Katıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 13.09.2023 - 09:55, Güncelleme: 17.09.2023 - 15:30 606+ kez okundu.
 

Vali Erol, Çamlı Köşk Sosyal Tesislerinin Açılışına Katıldı

Vali Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediyesince yapımı tamamlanan Çamlı Köşk Sosyal Tesislerinin açılışı törenine katıldı.
Kirazlimanı Mahallesinde bulunan tesisin açılışına Vali Muammer Erol’un yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ve davetliler katıldı. Vali Muammer Erol tesisin açılışında yaptığı konuşmada “Göreve başladığım günden bu yana Ordu Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu güzel işlere şahitlik ediyorum. İnşallah bu çalışma hayırlı ve bereketli olur. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yaptığı konuşmada, “Açılışını yaptığımız bu alan 12 bin metrekareden oluşuyor. Bu alan da kumsalında denize giren, gölgesinde çay bahçesinde dinlenen, park alanını ailece kullanan vatandaşlar, deniz ve doğanın tadını çıkarıyor. 24 saat canlı olan bu alanın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Açılış programında Büyükşehir Kent Orkestrası, ve OBB Karadeniz Tiyatrosu tarafından çeşitli etkinliklerin yanı sıra flyboard gösterisi de yapıldı.
Vali Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediyesince yapımı tamamlanan Çamlı Köşk Sosyal Tesislerinin açılışı törenine katıldı.




Kirazlimanı Mahallesinde bulunan tesisin açılışına Vali Muammer Erol’un yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Vali Muammer Erol tesisin açılışında yaptığı konuşmada “Göreve başladığım günden bu yana Ordu Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu güzel işlere şahitlik ediyorum. İnşallah bu çalışma hayırlı ve bereketli olur. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yaptığı konuşmada, “Açılışını yaptığımız bu alan 12 bin metrekareden oluşuyor. Bu alan da kumsalında denize giren, gölgesinde çay bahçesinde dinlenen, park alanını ailece kullanan vatandaşlar, deniz ve doğanın tadını çıkarıyor. 24 saat canlı olan bu alanın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Açılış programında Büyükşehir Kent Orkestrası, ve OBB Karadeniz Tiyatrosu tarafından çeşitli etkinliklerin yanı sıra flyboard gösterisi de yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.