Vali Erol, Basın Meslek Kuruluşlarına İade-i Ziyarette Bulundu

BÖLGE GÜNDEMİ 10.10.2023 - 11:50, Güncelleme: 11.10.2023 - 15:41 469+ kez okundu.
 

Vali Erol, Basın Meslek Kuruluşlarına İade-i Ziyarette Bulundu

21 Ağustos 2023 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Muammer Erol, bir yandan hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyenleri kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi ve kalkınması için iş insanlarımızla bir araya geliyor, kamu kurumlarını ziyaret ederek, faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili brifing alıyor, iade-i ziyaretlerde bulunuyor.
Vali Muammer Erol, iade-i ziyaret programı kapsamında bu defa basın meslek kuruluşlarını ziyaret etti. Ordu Gazeteciler Cemiyeti, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği, Ordu İnternet Gazetecileri Derneği ve İstikbal Gazetesini ziyaret eden Vali Muammer Erol, Ordu’nun gündeminde olan konular üzerine basın mensuplarıyla söyleşide bulundu. Vali Erol, basın mensuplarının ‘Ordu’yu nasıl buldunuz?’ sorusuna karşılık yaptığı açıklamada, “Ordu, çok güzel ve yaşanabilir bir şehirdir. Yaşanabilir bir şehir olmak, Ordu için ciddi bir sermayedir. İnsanlar büyük şehirlerden kaçacak yer arıyor. Bunu yaparken de yaşanabilir bir yer arıyorlar. Ordu, büyükşehir statüsüne sahip olmasına karşın bütünlüğü bozulmamış, güzel bir şehirdir. Biz de bu güzel şehri koruyup, kollayacağız. Yaşanabilir il olma özelliğimizi bozmadan kalkınma hamlelerimizi yapmalıyız ve ileriye dönük vizyon ortaya koymalıyız” diye konuştu. Basın mensuplarının kamu hizmeti yaptığına dikkat çeken Vali Erol, “Sizlerin yaptığı iş de kamu hizmetidir. Halkımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını yerine getiriyorsunuz. Bu görevi yürütürken sizlere de büyük sorumluluk düşüyor. Yapacağınız haberlerde kamu menfaati önceliğiniz olmalıdır. Kamu görevlisi şuuru içinde hareket etmelisiniz” şeklinde konuştu. Vali Muammer Erol, Ordu’nun gelişimi ve kalkınması için gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Ordu İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Bahtiyar Kahveci, İstikbal Gazetesi Sahibi Temel Aşar’a ile derneklerin yönetim kurulu üyelerine, basın mensuplarına teşekkür etti.
21 Ağustos 2023 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Muammer Erol, bir yandan hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyenleri kabul ederken, diğer taraftan Ordu’nun gelişimi ve kalkınması için iş insanlarımızla bir araya geliyor, kamu kurumlarını ziyaret ederek, faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili brifing alıyor, iade-i ziyaretlerde bulunuyor.



Vali Muammer Erol, iade-i ziyaret programı kapsamında bu defa basın meslek kuruluşlarını ziyaret etti.

Ordu Gazeteciler Cemiyeti, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği, Ordu İnternet Gazetecileri Derneği ve İstikbal Gazetesini ziyaret eden Vali Muammer Erol, Ordu’nun gündeminde olan konular üzerine basın mensuplarıyla söyleşide bulundu.

Vali Erol, basın mensuplarının ‘Ordu’yu nasıl buldunuz?’ sorusuna karşılık yaptığı açıklamada, “Ordu, çok güzel ve yaşanabilir bir şehirdir. Yaşanabilir bir şehir olmak, Ordu için ciddi bir sermayedir. İnsanlar büyük şehirlerden kaçacak yer arıyor. Bunu yaparken de yaşanabilir bir yer arıyorlar. Ordu, büyükşehir statüsüne sahip olmasına karşın bütünlüğü bozulmamış, güzel bir şehirdir. Biz de bu güzel şehri koruyup, kollayacağız. Yaşanabilir il olma özelliğimizi bozmadan kalkınma hamlelerimizi yapmalıyız ve ileriye dönük vizyon ortaya koymalıyız” diye konuştu.

Basın mensuplarının kamu hizmeti yaptığına dikkat çeken Vali Erol, “Sizlerin yaptığı iş de kamu hizmetidir. Halkımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını yerine getiriyorsunuz. Bu görevi yürütürken sizlere de büyük sorumluluk düşüyor. Yapacağınız haberlerde kamu menfaati önceliğiniz olmalıdır. Kamu görevlisi şuuru içinde hareket etmelisiniz” şeklinde konuştu.

Vali Muammer Erol, Ordu’nun gelişimi ve kalkınması için gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Ordu İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Bahtiyar Kahveci, İstikbal Gazetesi Sahibi Temel Aşar’a ile derneklerin yönetim kurulu üyelerine, basın mensuplarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.