Vali Erol, Arefe Gününde de Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı

BÖLGE GÜNDEMİ 09.04.2024 - 13:45, Güncelleme: 11.04.2024 - 01:21 631 kez okundu.
 

Vali Erol, Arefe Gününde de Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı

Vali Muammer Erol, Ramazan Bayramı Arifesi nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Vali Muammer Erol, Ordu Şehitliğindeki programın ardından ilk olarak Eskipazar mahallesinde Ulubey yolu üzerinde bulunan yol kontrol ve uygulama noktasını ziyaret etti. Kontrol ve uygulama noktasındaki güvenlik görevlilerinin Ramazan Bayramını kutlayan Vali Muammer Erol, görevlerinde başarılar diledi. Vali Erol daha sonra, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesini, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesini ve Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek, şehit aileleri ve gazilerin bayramını kutladı. Dernek ziyaretlerinin ardından, 09.10.2014 yılında Bingöl kent merkezinde İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile kent merkezinde yaptıkları incelemeler sırasında teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu’nun eşi Sibel Hatipoğlu ile kızı Yaren Erva Hatipoğlu, 22.06.2022 tarihinde Diyarbakır ili Lice ilçesinde terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda yaralanarak kaldırıldığı Diyarbakır Tıp Fakültesi Hastanesinde şehit olan Jandarma Uzman Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç’un eşi Pembegül Arduç ile 12.07.1993 tarihinde Erzincan Üzümlü’de akaryakıt deposunun güvenliğini sağlarken terör saldırısı sonucu şehit olan Güvenlik Görevlisi Mehmet Öney’in eşi Gülay Öney’i evlerinde ziyaret etti. Şehit ailelerimizin Ramazan Bayramlarını kutlayan Vali Muammer Erol, ailelerle yakından ilgilendi. Şehit aileleriyle bir süre sohbet eden Vali Muammer Erol, devletin her daim şehit, gazi ve engelli aileleri başta olmak üzere toplumun tüm dezavantajlı bireylerinin yanında olduğunu söyledi. Vali Erol, “Ne isteğiniz olursa mutlaka haberimiz olsun. Kanunlar ve imkanlar çerçevesinde bizden istenilenleri çözümlemeye gayret ediyoruz. Allah yardımcınız olsun” diye konuştu. Vali Muammer Erol’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden şehit aileleri, “Allah sizlerden razı olsun sayın valim. Her zaman yanımızda olduğunuzu bilmek bizleri mutlu ediyor” diyerek, duygularını dile getirdiler.
Vali Muammer Erol, Ramazan Bayramı Arifesi nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.



Başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Vali Muammer Erol, Ordu Şehitliğindeki programın ardından ilk olarak Eskipazar mahallesinde Ulubey yolu üzerinde bulunan yol kontrol ve uygulama noktasını ziyaret etti.

Kontrol ve uygulama noktasındaki güvenlik görevlilerinin Ramazan Bayramını kutlayan Vali Muammer Erol, görevlerinde başarılar diledi.

Vali Erol daha sonra, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesini, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesini ve Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek, şehit aileleri ve gazilerin bayramını kutladı.

Dernek ziyaretlerinin ardından, 09.10.2014 yılında Bingöl kent merkezinde İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile kent merkezinde yaptıkları incelemeler sırasında teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu’nun eşi Sibel Hatipoğlu ile kızı Yaren Erva Hatipoğlu, 22.06.2022 tarihinde Diyarbakır ili Lice ilçesinde terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda yaralanarak kaldırıldığı Diyarbakır Tıp Fakültesi Hastanesinde şehit olan Jandarma Uzman Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç’un eşi Pembegül Arduç ile 12.07.1993 tarihinde Erzincan Üzümlü’de akaryakıt deposunun güvenliğini sağlarken terör saldırısı sonucu şehit olan Güvenlik Görevlisi Mehmet Öney’in eşi Gülay Öney’i evlerinde ziyaret etti.

Şehit ailelerimizin Ramazan Bayramlarını kutlayan Vali Muammer Erol, ailelerle yakından ilgilendi.

Şehit aileleriyle bir süre sohbet eden Vali Muammer Erol, devletin her daim şehit, gazi ve engelli aileleri başta olmak üzere toplumun tüm dezavantajlı bireylerinin yanında olduğunu söyledi.

Vali Erol, “Ne isteğiniz olursa mutlaka haberimiz olsun. Kanunlar ve imkanlar çerçevesinde bizden istenilenleri çözümlemeye gayret ediyoruz. Allah yardımcınız olsun” diye konuştu.

Vali Muammer Erol’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden şehit aileleri, “Allah sizlerden razı olsun sayın valim. Her zaman yanımızda olduğunuzu bilmek bizleri mutlu ediyor” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.