ÜNYE’DEN YILDIZLAR GEÇTİ

YAŞAM 25.07.2023 - 17:00, Güncelleme: 26.07.2023 - 00:54 3941+ kez okundu.
 

ÜNYE’DEN YILDIZLAR GEÇTİ

Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali muhteşem final ile sona erdi. Türk Müziğinin güçlü seslerinden Elif Buse Doğan, Bengü ve Zara festivalde sahne alırken, binlerce vatandaş sanatçıları dinlemek için Ünye Cumhuriyet Meydanı’na akın etti. Adeta yıldızlar geçidine dönen festivalde Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye halkımız her şeyin en güzeline layık. Biz de tüm ekibimizle şehrimize değer katacak çalışmaları halkımıza sunuyoruz. Temmuz ayında Ünye farkını ortaya koydu ve eğlenceye doydu” dedi.
  08 Temmuz’da başlayan Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali 16 gün sürerken finalde Zara konseriyle sona erdi. Festival kapsamında MOTOFEST, sünnet şöleni, at gösterileri, güreş gibi etkinlikler Ünye halkıyla buluştu.   Elif Buse Doğan Ünyelileri Coşturdu 21 Temmuz Cuma akşamı sahne alan Türk halk müziğinin genç ve başarılı sesi Elif Buse Doğan Ünyelilere unutulmaz anlar yaşattı. Söylediği birbirinden güzel parçaları Ünye halkı için seslendiren Elif Buse Doğan Ünye’ye hayran kaldığını da ifade etti. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı sanatçıya çiçek ve Ünye’nin bakır işlemeli Ünye Hatırasını takdim etti.   Bengü, Hayranlarıyla Ünye’de Buluştu Festivalin 22 Temmuz Cumartesi günkü konuğu pop müziği sanatçısı Bengü oldu. Hayranları ve Ünye halkının doldurduğu meydandaki kalabalığa birbirinden güzel şarkıları seslendiren Bengü, Ünye hayranlığını dile getirerek, fındık ve deniz vurgusu yaptı. Bengü şarkılarını meydanı dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi.   Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Bengü’ye çiçek ve bakır işlemeli Ünye Hatırası takdim etti.   Havai Fişek Gösterisi Renk Kattı Festivalin son akşamında İskele Mevkii’nde havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. Şehri renk cümbüşü haline getiren havai fişekler meydanı dolduran kalabalık ve sahil boyunca yer alan binalardan izlendi.   Zara’dan Muhteşem Final Ünye 22’nci Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin finalinde ise Ünye Sanatçı Zara sahne aldı. Binlerce kişinin hınca hınç doldurduğu Cumhuriyet Meydanı Zara’nın muhteşem performansıyla yankılandı.   Ünlü şarkıcının sahne performansı izleyenler tarafından beğeni ile karşılanırken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Zara’ya çiçek ve bakır işlemeli Ünye Hatırası takdim etti.   Ünye 1957 Spor Başkanı Osman Karayiğit de sahne alan sanatçılara Ünye 1957 Spor forması ve atkısı hediye etti.   Başkan Tavlı’ya Sevgi Seli Konserleri seyircilerin arasında izleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya vatandaşlar teşekkür etti. Başkan Tavlı ile bol bol fotoğraf çektiren vatandaşlar düzenlenen festival nedeniyle teşekkür etti.   Başkan Tavlı, “Ünye Her Şeyin En Güzeline Layık” Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin coşkulu geçtiğini söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı “Vatandaşlarımıza ulaşımdan eğitime, kültürden sanata her alanda hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Temmuz ayında Ünye’mizin kültür, sanat ve turizm alanında festival dönemi. Bu dönemde 08 Temmuz’da başlattığımız festivalimizin 23 Temmuz’da finalini yaptık. Güzel ve geniş katılımlı bir festival oldu. Bu süreçte yerel sanatçılarımızı Ünye halkımızla buluşturduk. Festival kapsamında sanatçı Turgay Başyayla da bizlerle birlikte oldu. Son üç akşam ise Elif Buse Doğan, Bengü ve Zara konserleri yer aldı. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlarımız keyifli zaman geçirdi. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, daha güzel etkinliklerde buluşacağımız güzel günler diliyorum. Ünye her şeyin en güzeline layık” dedi.  
Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali muhteşem final ile sona erdi. Türk Müziğinin güçlü seslerinden Elif Buse Doğan, Bengü ve Zara festivalde sahne alırken, binlerce vatandaş sanatçıları dinlemek için Ünye Cumhuriyet Meydanı’na akın etti. Adeta yıldızlar geçidine dönen festivalde Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye halkımız her şeyin en güzeline layık. Biz de tüm ekibimizle şehrimize değer katacak çalışmaları halkımıza sunuyoruz. Temmuz ayında Ünye farkını ortaya koydu ve eğlenceye doydu” dedi.

 

08 Temmuz’da başlayan Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali 16 gün sürerken finalde Zara konseriyle sona erdi. Festival kapsamında MOTOFEST, sünnet şöleni, at gösterileri, güreş gibi etkinlikler Ünye halkıyla buluştu.

 

Elif Buse Doğan Ünyelileri Coşturdu

21 Temmuz Cuma akşamı sahne alan Türk halk müziğinin genç ve başarılı sesi Elif Buse Doğan Ünyelilere unutulmaz anlar yaşattı. Söylediği birbirinden güzel parçaları Ünye halkı için seslendiren Elif Buse Doğan Ünye’ye hayran kaldığını da ifade etti. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı sanatçıya çiçek ve Ünye’nin bakır işlemeli Ünye Hatırasını takdim etti.

 

Bengü, Hayranlarıyla Ünye’de Buluştu

Festivalin 22 Temmuz Cumartesi günkü konuğu pop müziği sanatçısı Bengü oldu. Hayranları ve Ünye halkının doldurduğu meydandaki kalabalığa birbirinden güzel şarkıları seslendiren Bengü, Ünye hayranlığını dile getirerek, fındık ve deniz vurgusu yaptı. Bengü şarkılarını meydanı dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Bengü’ye çiçek ve bakır işlemeli Ünye Hatırası takdim etti.

 

Havai Fişek Gösterisi Renk Kattı

Festivalin son akşamında İskele Mevkii’nde havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. Şehri renk cümbüşü haline getiren havai fişekler meydanı dolduran kalabalık ve sahil boyunca yer alan binalardan izlendi.

 

Zara’dan Muhteşem Final

Ünye 22’nci Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin finalinde ise Ünye Sanatçı Zara sahne aldı. Binlerce kişinin hınca hınç doldurduğu Cumhuriyet Meydanı Zara’nın muhteşem performansıyla yankılandı.

 

Ünlü şarkıcının sahne performansı izleyenler tarafından beğeni ile karşılanırken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Zara’ya çiçek ve bakır işlemeli Ünye Hatırası takdim etti.

 

Ünye 1957 Spor Başkanı Osman Karayiğit de sahne alan sanatçılara Ünye 1957 Spor forması ve atkısı hediye etti.

 

Başkan Tavlı’ya Sevgi Seli

Konserleri seyircilerin arasında izleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya vatandaşlar teşekkür etti. Başkan Tavlı ile bol bol fotoğraf çektiren vatandaşlar düzenlenen festival nedeniyle teşekkür etti.

 

Başkan Tavlı, “Ünye Her Şeyin En Güzeline Layık”

Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin coşkulu geçtiğini söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı “Vatandaşlarımıza ulaşımdan eğitime, kültürden sanata her alanda hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Temmuz ayında Ünye’mizin kültür, sanat ve turizm alanında festival dönemi. Bu dönemde 08 Temmuz’da başlattığımız festivalimizin 23 Temmuz’da finalini yaptık. Güzel ve geniş katılımlı bir festival oldu. Bu süreçte yerel sanatçılarımızı Ünye halkımızla buluşturduk. Festival kapsamında sanatçı Turgay Başyayla da bizlerle birlikte oldu. Son üç akşam ise Elif Buse Doğan, Bengü ve Zara konserleri yer aldı. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlarımız keyifli zaman geçirdi. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, daha güzel etkinliklerde buluşacağımız güzel günler diliyorum. Ünye her şeyin en güzeline layık” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.