ÜNYE’DE CADDE VE SOKAKLARA SICAK ASFALT

BÖLGE GÜNDEMİ 28.12.2022 - 16:01, Güncelleme: 28.12.2022 - 16:07 1073+ kez okundu.
 

ÜNYE’DE CADDE VE SOKAKLARA SICAK ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ulaşım yatırımları sürüyor. Ünye ilçe merkezine bağlı Liseler Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir ekipleri, altyapısını tamamladığı Savcı Erol Tosun Caddesi ve Değirmen Yolu Sokak’ı sıcak asfalt ile buluşturdu.
Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan, turizme, tarımdan, sosyal ve spor projelerine kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezleri sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.       BAŞKAN GÜLER: “ULAŞIM YATIRIMLARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR”   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçe merkezindeki sokak ve caddeleri sıcak asfalt ile buluşturmaya devam ettiklerini söyledi. İlçede devam eden sıcak asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “İl genelinde sürdürdüğümüz ulaşım yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Liseler Mahallesinde altyapısını tamamladığımız Savcı Erol Tosun Caddesi ve Değirmen Yolu Sokağı sıcak asfalt ile buluşturduk. Kamu binalarının da yer aldığı bu bölgede toplam uzunluğu 800 metre olan kısım sıcak asfalta kavuştu. Ünye ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.       ÜNYE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN TAVLI: “BÜYÜKŞEHRİMİZİN ÜNYE’DE YAPTIĞI GÜZEL ÇALIŞMALARA BİRLİKTE ŞAHİTLİK EDİYORUZ”   Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye ilçesinde devam eden çalışmaları yerinde takip eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye olarak çok mutlu olduklarını belirtti. Ünye ilçesine yaptığı yatırımlar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ileten Tavlı, “Ünye’de çok önemli meselelerin çözümü bir bir gerçekleşmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyemizin Atatürk ve Gölevi Mahallesinde yapmış olduğu faaliyetlerden sonra Liseler Mahallesinde adliyenin de olduğu bu muhitte sıkıntılar vardı. Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları ile bu sıkıntıların giderilmesine hep birlikte şahit olduk. Esnaf arkadaşlarımızın da çok olumlu görüşlerini aldık. İlçemize bu güzelliklerin kazandırılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.       MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR   Yapılan çalışmaları değerlendiren Ünye Liseler Mahallesi esnaf ve sakinleri de yapılan çalışmaları çok beğendiklerini belirtti. Sorunların çözüldüğünü aktaran mahalleliler çalışmaları dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ulaşım yatırımları sürüyor. Ünye ilçe merkezine bağlı Liseler Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir ekipleri, altyapısını tamamladığı Savcı Erol Tosun Caddesi ve Değirmen Yolu Sokak’ı sıcak asfalt ile buluşturdu.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan, turizme, tarımdan, sosyal ve spor projelerine kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezleri sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

 

 

 

BAŞKAN GÜLER: “ULAŞIM YATIRIMLARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçe merkezindeki sokak ve caddeleri sıcak asfalt ile buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

İlçede devam eden sıcak asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “İl genelinde sürdürdüğümüz ulaşım yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Liseler Mahallesinde altyapısını tamamladığımız Savcı Erol Tosun Caddesi ve Değirmen Yolu Sokağı sıcak asfalt ile buluşturduk. Kamu binalarının da yer aldığı bu bölgede toplam uzunluğu 800 metre olan kısım sıcak asfalta kavuştu. Ünye ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

ÜNYE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN TAVLI: “BÜYÜKŞEHRİMİZİN ÜNYE’DE YAPTIĞI GÜZEL ÇALIŞMALARA BİRLİKTE ŞAHİTLİK EDİYORUZ”

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye ilçesinde devam eden çalışmaları yerinde takip eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye olarak çok mutlu olduklarını belirtti. Ünye ilçesine yaptığı yatırımlar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ileten Tavlı, “Ünye’de çok önemli meselelerin çözümü bir bir gerçekleşmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyemizin Atatürk ve Gölevi Mahallesinde yapmış olduğu faaliyetlerden sonra Liseler Mahallesinde adliyenin de olduğu bu muhitte sıkıntılar vardı. Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları ile bu sıkıntıların giderilmesine hep birlikte şahit olduk. Esnaf arkadaşlarımızın da çok olumlu görüşlerini aldık. İlçemize bu güzelliklerin kazandırılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Yapılan çalışmaları değerlendiren Ünye Liseler Mahallesi esnaf ve sakinleri de yapılan çalışmaları çok beğendiklerini belirtti. Sorunların çözüldüğünü aktaran mahalleliler çalışmaları dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.