ÜNYE GENÇLİK MERKEZİ KURSLARINA BÜYÜK İLGİ

EĞİTİM 16.10.2022 - 18:32, Güncelleme: 16.10.2022 - 18:32 10372+ kez okundu.
 

ÜNYE GENÇLİK MERKEZİ KURSLARINA BÜYÜK İLGİ

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Ünye Gençlik Merkezi bünyesinde açılan kurslara gençler yoğun ilgi gösteriyor.
  Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ünye Gençlik Merkezi, açtığı ücretsiz kurs ve faaliyetlerle gençlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Ünye Gençlik Merkezi'ndeki bağlama, gitar, piyano, matematik, akıl ve zekâ oyunları, robotik kodlama, resim ve satranç kurslarına 7-29 yaş arası isteyen herkes katılabiliyor. Açılan kurslar gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlıyor. Aynı zamanda eğitimlerini de olumlu yönde etkiliyor. Bu sayede çok yönlü gelişim de sağlanmış oluyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Ünye Gençlik Merkezi bünyesinde açılan kurslara gençler yoğun ilgi gösteriyor.

 

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ünye Gençlik Merkezi, açtığı ücretsiz kurs ve faaliyetlerle gençlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Ünye Gençlik Merkezi'ndeki bağlama, gitar, piyano, matematik, akıl ve zekâ oyunları, robotik kodlama, resim ve satranç kurslarına 7-29 yaş arası isteyen herkes katılabiliyor.

Açılan kurslar gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlıyor. Aynı zamanda eğitimlerini de olumlu yönde etkiliyor. Bu sayede çok yönlü gelişim de sağlanmış oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.