ÜNYE FESTİVALİ’NE RANDOM RENK KATTI

SANAT 17.07.2023 - 13:45, Güncelleme: 26.07.2023 - 01:35 2641+ kez okundu.
 

ÜNYE FESTİVALİ’NE RANDOM RENK KATTI

Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin konuğu RANDOM grubu oldu. Kendine özgü tarzlarıyla izleyenleri coşturan RANDOM, söyledikleri şarkılarla seyircileri kendilerine hayran bıraktı.
  HER GÜN FARKLI BİR ETKİNLİK   08 Temmuz’da başlayan Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Festivalde her güne farklı bir etkinlik vatandaşlarla buluşurken akşam konserleri ise geceye renk katıyor. Festivalin bu kez konuğu RANDOM grubu oldu. Sıcak yaz akşamlarının serinleten konserinde sahne alan RANDOM söyledikleri şarkılarla Ünye halkını adeta kendine hayran bıraktı. Özellikle gençlerin ilgisiyle karşılaşan grup hem coşturdu hem de duygu dolu anlar yaşattı.   RANDOM konserinin ardından Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı adına gruba çiçeği Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Okuyucu takdim etti.   RANDOM grubu Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya yerel sanatçılara sağladığı imkan nedeniyle teşekkür etti.
Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin konuğu RANDOM grubu oldu. Kendine özgü tarzlarıyla izleyenleri coşturan RANDOM, söyledikleri şarkılarla seyircileri kendilerine hayran bıraktı.

 

HER GÜN FARKLI BİR ETKİNLİK

 

08 Temmuz’da başlayan Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Festivalde her güne farklı bir etkinlik vatandaşlarla buluşurken akşam konserleri ise geceye renk katıyor. Festivalin bu kez konuğu RANDOM grubu oldu. Sıcak yaz akşamlarının serinleten konserinde sahne alan RANDOM söyledikleri şarkılarla Ünye halkını adeta kendine hayran bıraktı. Özellikle gençlerin ilgisiyle karşılaşan grup hem coşturdu hem de duygu dolu anlar yaşattı.

 

RANDOM konserinin ardından Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı adına gruba çiçeği Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Okuyucu takdim etti.

 

RANDOM grubu Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya yerel sanatçılara sağladığı imkan nedeniyle teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.