Ünye Belediye Meclisi Son Toplantısını Yaptı

BÖLGE GÜNDEMİ 03.12.2019 - 21:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1989+ kez okundu.
 

Ünye Belediye Meclisi Son Toplantısını Yaptı

Ünye Belediyesi’nde Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti.
  Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen 2019 yılının son meclisinde 12 gündem maddesi görüşüldü. Belediye Meclis Üyelerinden Ahmet Dikici, Hüseyin Kemaloğlu, Suna Yerlikaya ve Kerim Ateş izinli oldukları için toplantıya katılmadı. Aralık ayı olağan meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günüdür. Bu anlamda bu gün engelli kardeşlerimizin olduğu kadar bizleri de ilgilendiren bir gündür. Çünkü buradan çıktığımızda bizleri neyin beklediğini bilmiyoruz ve bizler de bir engelli adayıyız. Bu durumu düşünerek hayatı kolaylaştırıcı, engelli kardeşlerimizin önlerinde engellerin kaldırılması noktasında yerel yönetimler adına bizlere ne düşüyorsa yapmaya hazır durumdayız. Ünye’de bu konuda diğerlerine göre büyük fark atmış durumdadır. Ben bunun daha da iyileştirme taraftarıyım. Hükumetimiz engelli kardeşlerimizle alakalı ekonomik ve sosyal anlamda çok çeşitli faaliyetler yapmıştır. Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalar devam edecektir.”dedi.  
Ünye Belediyesi’nde Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti.

 

Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen 2019 yılının son meclisinde 12 gündem maddesi görüşüldü. Belediye Meclis Üyelerinden Ahmet Dikici, Hüseyin Kemaloğlu, Suna Yerlikaya ve Kerim Ateş izinli oldukları için toplantıya katılmadı.

Aralık ayı olağan meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günüdür. Bu anlamda bu gün engelli kardeşlerimizin olduğu kadar bizleri de ilgilendiren bir gündür. Çünkü buradan çıktığımızda bizleri neyin beklediğini bilmiyoruz ve bizler de bir engelli adayıyız. Bu durumu düşünerek hayatı kolaylaştırıcı, engelli kardeşlerimizin önlerinde engellerin kaldırılması noktasında yerel yönetimler adına bizlere ne düşüyorsa yapmaya hazır durumdayız. Ünye’de bu konuda diğerlerine göre büyük fark atmış durumdadır. Ben bunun daha da iyileştirme taraftarıyım. Hükumetimiz engelli kardeşlerimizle alakalı ekonomik ve sosyal anlamda çok çeşitli faaliyetler yapmıştır. Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalar devam edecektir.”dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.