U14 BASKETBOL ERKEKLER İL BİRİNCİLİĞİ’NDE ŞAMPİYON BELLİ OLDU

SPOR 27.01.2023 - 10:14, Güncelleme: 27.01.2023 - 10:14 2955+ kez okundu.
 

U14 BASKETBOL ERKEKLER İL BİRİNCİLİĞİ’NDE ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Ordu Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen U14 Basketbol Erkekler İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.
  Altınordu Recep Kara Spor Salonu'nda U14 Basketbol Erkekler İl Birinciliği Müsabakaları gerçekleştirildi. Finalde Ordu Büyükşehir Belediye A.İ.H.L Spor Kulübü (A) – Ünye ÜNSAT Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Şampiyonluğu ise Ordu Büyükşehir Belediye A.İ.H.L Spor Kulübü (A) elde etti. Dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları takdim edildi. Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, grup müsabakalarında sporculara ve antrenörlere başarı dileklerini iletti.   U14 Basketbol Erkekler İl Birinciliğinde dereceye giren takımlar;       Ordu Büyükşehir Belediye A.İ.H.L Spor Kulübü (A)       Ünye ÜNSAT Spor Kulübü       Ordu Büyükşehir Belediye A.İ.H.L Spor Kulübü (B)
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Ordu Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen U14 Basketbol Erkekler İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

 

Altınordu Recep Kara Spor Salonu'nda U14 Basketbol Erkekler İl Birinciliği Müsabakaları gerçekleştirildi. Finalde Ordu Büyükşehir Belediye A.İ.H.L Spor Kulübü (A) – Ünye ÜNSAT Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Şampiyonluğu ise Ordu Büyükşehir Belediye A.İ.H.L Spor Kulübü (A) elde etti.

Dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları takdim edildi. Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, grup müsabakalarında sporculara ve antrenörlere başarı dileklerini iletti.

 

U14 Basketbol Erkekler İl Birinciliğinde dereceye giren takımlar;

  1.       Ordu Büyükşehir Belediye A.İ.H.L Spor Kulübü (A)
  2.       Ünye ÜNSAT Spor Kulübü
  3.       Ordu Büyükşehir Belediye A.İ.H.L Spor Kulübü (B)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.