Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Sergisi Açıldı!

KÜLTÜR 17.12.2021 - 12:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5629+ kez okundu.
 

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Sergisi Açıldı!

Ak Parti Ünye İlçe Kadın Kolları tarafından Cumhuriyet Meydanında yerli malı haftası nedeniyle sergi açıldı. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve yönetim kurulu üyelerinin gezdiği sergide birbirinden güzel el emeği ürünleri sergilendi. Ak Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu,” Üreten kadınlarımızla birlikte bu gün Cumhuriyet meydanında standımızı kurduk. Yapılan el emeği ürünlerimizin yöresel anlamda Ak kadınlarımızla birlikte sergisinde bulunuyoruz. Kadınlarımızın her daim toplumda üretebilecekleri sergimizi bizlerde ziyaret ettik. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, üreten kadınlarımızın her platformda artarak büyümesini istiyoruz” dedi. Yapılan konuşmalar sonrası Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar sergiyi gezerek ürünleri inceledi.

Ak Parti Ünye İlçe Kadın Kolları tarafından Cumhuriyet Meydanında yerli malı haftası nedeniyle sergi açıldı.


Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve yönetim kurulu üyelerinin gezdiği sergide birbirinden güzel el emeği ürünleri sergilendi.


Ak Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu,” Üreten kadınlarımızla birlikte bu gün Cumhuriyet meydanında standımızı kurduk. Yapılan el emeği ürünlerimizin yöresel anlamda Ak kadınlarımızla birlikte sergisinde bulunuyoruz. Kadınlarımızın her daim toplumda üretebilecekleri sergimizi bizlerde ziyaret ettik. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, üreten kadınlarımızın her platformda artarak büyümesini istiyoruz” dedi.


Yapılan konuşmalar sonrası Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar sergiyi gezerek ürünleri inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.