Trabzon’da “Kamyon”A Büyük İlgi

SANAT 05.03.2022 - 00:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 3900+ kez okundu.
 

Trabzon’da “Kamyon”A Büyük İlgi

Obbkt’nin “Kamyon” Oyunu Akçaabat’da Sahne Aldı
      Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun (OBBKT) yeni oyunu “Kamyon” Trabzon’un Akçaabat ilçesinde sahne aldı. Akçaabatlıların yoğun ilgi gösterdiği oyun programa katılanların beğenisini kazandı.   Yarım asrı aşkın süredir kentin kültür ve sanat hayatına ışık tutmaya, Ordulu sanatseverleri bir birinden güzel oyunlarla buluşturmaya devam eden OBBKT, Ordu’nun yanı sıra başka illerde de sahne alıyor. Bu kapsamda Trabzon’un Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nde sahne alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun “Kamyon” adlı tiyatro oyunu Akçaabatlı tiyatroseverlerle buluştu.   OYUN KENDİNE HAYRAN BIRAKTI   Mehmet Baydur’un yazdığı Orkun Öngen’in yönettiği komedi oyunu “Kamyon” izleyenleri mest etti. Ahmet Rıfat Çol (Necati), Cemil Gündüz (Abuzer), Bülent Öztürk (Recep), Bülent Reisoğlu (Zülfü), Ömer Temiz (Zeynel) ve Emrullah Yazıcı (Şaban) gibi deneyimli isimlerin rol aldığı iki perdelik oyun, hem konusu hem de oyuncu performansları ile izleyicileri kendine hayran bıraktı. Zorlu hayat koşulları içinde yardıma muhtaç kalmış kendi çaresizlikleri ile baş etmeye çalışan köylü kesiminin yalın hikâyesini konu edinen “Kamyon” oyunu sanatseverlerin beğenisini kazandı.   OBBKT EKİBİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ   Oyun sonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ekibine plaket takdim eden Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, profesyonel oyuncu kadrosuyla muhteşem bir oyun sergileyen ve izleyenlere güzel anlar yaşatan ekibe teşekkür etti.     
Obbkt’nin “Kamyon” Oyunu Akçaabat’da Sahne Aldı

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunun (OBBKT) yeni oyunu “Kamyon” Trabzon’un Akçaabat ilçesinde sahne aldı. Akçaabatlıların yoğun ilgi gösterdiği oyun programa katılanların beğenisini kazandı.

 

Yarım asrı aşkın süredir kentin kültür ve sanat hayatına ışık tutmaya, Ordulu sanatseverleri bir birinden güzel oyunlarla buluşturmaya devam eden OBBKT, Ordu’nun yanı sıra başka illerde de sahne alıyor. Bu kapsamda Trabzon’un Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nde sahne alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun “Kamyon” adlı tiyatro oyunu Akçaabatlı tiyatroseverlerle buluştu.

 

OYUN KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

 

Mehmet Baydur’un yazdığı Orkun Öngen’in yönettiği komedi oyunu “Kamyon” izleyenleri mest etti. Ahmet Rıfat Çol (Necati), Cemil Gündüz (Abuzer), Bülent Öztürk (Recep), Bülent Reisoğlu (Zülfü), Ömer Temiz (Zeynel) ve Emrullah Yazıcı (Şaban) gibi deneyimli isimlerin rol aldığı iki perdelik oyun, hem konusu hem de oyuncu performansları ile izleyicileri kendine hayran bıraktı. Zorlu hayat koşulları içinde yardıma muhtaç kalmış kendi çaresizlikleri ile baş etmeye çalışan köylü kesiminin yalın hikâyesini konu edinen “Kamyon” oyunu sanatseverlerin beğenisini kazandı.

 

OBBKT EKİBİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

 

Oyun sonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ekibine plaket takdim eden Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, profesyonel oyuncu kadrosuyla muhteşem bir oyun sergileyen ve izleyenlere güzel anlar yaşatan ekibe teşekkür etti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.