Tır Şoförleri İftar Saatini Ordu’ya Göre Ayarlıyor

YAŞAM 25.04.2021 - 00:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2508+ kez okundu.
 

Tır Şoförleri İftar Saatini Ordu’ya Göre Ayarlıyor

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden Kafkas ve Orta Asya ülkelerine taşımacılık yapan tır şoförleri iftar saatini Ordu’ya göre ayarlıyor. Türkiye’de bir ilki yaşadıklarını ifade eden tır şoförleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre yolu kenarında kurulan stantlarda dağıtılan iftariyeliklerle orucunu açıyor.
    Sosyal Belediyeciliğin en iyi örneklerini sergileyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı ile birlikte gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. Her gün 19 ilçede ihtiyaç sahiplerinin sofralarına sıcak yemek ulaştıran, her akşam bir ilçede iftariyelik dağıtımı yapan, kamuda görevli personeli unutmayan Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun giriş ve çıkışlarına kurduğu iftarlık dağıtım stantları ile Ordu üzerinden yolculuk yapan sürücülerin de takdirini kazanıyor.       YURT DIŞINDAN GELEN ŞOFÖRLER ŞAŞKINLIK YAŞIYOR     Ordu üzerinden yolculuk yapan sürücüler, şehrin giriş ve çıkışlarına kurulan iftariyelik dağıtım noktalarından iftariyeliklerini alarak oruçlarını sıcak yemeklerle açıyor. Yapılan uygulamadan en çok memnun olanlar ise sürekli yollarda olan tır şoförleri oluyor.     Türkiye’nin birçok bölgesinden Kafkas ve Orta Asya ülkelerine taşımacılık yapan tır şoförleri iftar saatini Ordu’ya ayarlayarak Büyükşehir Belediyesi’nin çevre yolu üzerinde dağıttığı iftariyeliklerle orucunu açıyor. Türk şoförlerin yanı sıra Türki Cumhuriyetlerden gelen şoförlerde uygulamayı görünce hem şaşkınlık yaşıyor hem de mutlu oluyor.       Özbekistanlı Tır Şoförü İkram Can, Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamasını çok beğendiğini belirtti. Aksaraylı Tır Şoförü İbrahim Topal ise uygulamanın herkesi mutlu ettiğini ve her yolculukta iftar saatini Ordu’ya göre ayarladıklarını vurguladı. Tır şoförü Topal, Ramazan ayı dolayısıyla yolculuk yapan vatandaşları ve tır şoförlerini unutmadığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.       DAİRE BAŞKANI BİLKAY: “RAMAZAN AYI SÜRESİNCE DEVAM EDECEK”     Ordu çevre yolunda sürücülere iftariyelik dağıtımı için kurulan stantta iftariyelik dağıtımı gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, uygulamanın Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyledi.       Sürücülerden çok olumlu tepkiler aldıklarını ve uygulamayı öğrenen tır şoförlerinin iftar saatini Ordu’ya göre ayarladıklarını dile getiren Daire Başkanı Bilkay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile Ordu’nun giriş ve çıkışlarında iftariyelik dağıtımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sürücüler uygulamadan çok memnun kalıyor. Özellikle uygulamayı öğrenen tır şoförlerimiz iftar saatini Ordu’ya göre ayarlayarak iftarını dağıtılan sıcak yemeklerle açıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak uygulamamız Ramazan süresince devam edecek ve tüm yolda olan sürücülerimiz yararlanabilecek” dedi.  
Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden Kafkas ve Orta Asya ülkelerine taşımacılık yapan tır şoförleri iftar saatini Ordu’ya göre ayarlıyor. Türkiye’de bir ilki yaşadıklarını ifade eden tır şoförleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre yolu kenarında kurulan stantlarda dağıtılan iftariyeliklerle orucunu açıyor.

 

 

Sosyal Belediyeciliğin en iyi örneklerini sergileyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı ile birlikte gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. Her gün 19 ilçede ihtiyaç sahiplerinin sofralarına sıcak yemek ulaştıran, her akşam bir ilçede iftariyelik dağıtımı yapan, kamuda görevli personeli unutmayan Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun giriş ve çıkışlarına kurduğu iftarlık dağıtım stantları ile Ordu üzerinden yolculuk yapan sürücülerin de takdirini kazanıyor.

 

 

 

YURT DIŞINDAN GELEN ŞOFÖRLER ŞAŞKINLIK YAŞIYOR

 

 

Ordu üzerinden yolculuk yapan sürücüler, şehrin giriş ve çıkışlarına kurulan iftariyelik dağıtım noktalarından iftariyeliklerini alarak oruçlarını sıcak yemeklerle açıyor. Yapılan uygulamadan en çok memnun olanlar ise sürekli yollarda olan tır şoförleri oluyor.

 

 

Türkiye’nin birçok bölgesinden Kafkas ve Orta Asya ülkelerine taşımacılık yapan tır şoförleri iftar saatini Ordu’ya ayarlayarak Büyükşehir Belediyesi’nin çevre yolu üzerinde dağıttığı iftariyeliklerle orucunu açıyor. Türk şoförlerin yanı sıra Türki Cumhuriyetlerden gelen şoförlerde uygulamayı görünce hem şaşkınlık yaşıyor hem de mutlu oluyor.

 

 

 

Özbekistanlı Tır Şoförü İkram Can, Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamasını çok beğendiğini belirtti. Aksaraylı Tır Şoförü İbrahim Topal ise uygulamanın herkesi mutlu ettiğini ve her yolculukta iftar saatini Ordu’ya göre ayarladıklarını vurguladı. Tır şoförü Topal, Ramazan ayı dolayısıyla yolculuk yapan vatandaşları ve tır şoförlerini unutmadığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

 

 

 

DAİRE BAŞKANI BİLKAY: “RAMAZAN AYI SÜRESİNCE DEVAM EDECEK”

 

 

Ordu çevre yolunda sürücülere iftariyelik dağıtımı için kurulan stantta iftariyelik dağıtımı gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, uygulamanın Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyledi.

 

 

 

Sürücülerden çok olumlu tepkiler aldıklarını ve uygulamayı öğrenen tır şoförlerinin iftar saatini Ordu’ya göre ayarladıklarını dile getiren Daire Başkanı Bilkay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile Ordu’nun giriş ve çıkışlarında iftariyelik dağıtımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sürücüler uygulamadan çok memnun kalıyor. Özellikle uygulamayı öğrenen tır şoförlerimiz iftar saatini Ordu’ya göre ayarlayarak iftarını dağıtılan sıcak yemeklerle açıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak uygulamamız Ramazan süresince devam edecek ve tüm yolda olan sürücülerimiz yararlanabilecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.