Tavlı; İstanbul seçimi için destek istedi

BÖLGE GÜNDEMİ 14.05.2019 - 23:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2262+ kez okundu.
 

Tavlı; İstanbul seçimi için destek istedi

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İstanbul Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği tarafından düzenlenen iftar programında İstanbul seçimi için destek istedi.
İstanbul Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği’nin 15.sini düzenlediği geleneksel iftar programına katılan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için destek istedi.   Başkan Tavlı yaptığı konuşmasında, “Siz değerli Ünyeli hemşerilerimizden 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde destek bekliyoruz. Bu süreçte Sn. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bir kez daha kimler kimlerle beraber görmekteyiz. Bu alenileşmiş tezgahın ve oyunun bozulması için siz değerli Ünyeli hemşerilerimizin 23 Haziran’da AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na destek noktasında İstanbul ve ülkemizin geleceği için en üst derecede gayret göstereceğinize yürekten inanıyorum.” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İstanbul Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği tarafından düzenlenen iftar programında İstanbul seçimi için destek istedi.

İstanbul Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği’nin 15.sini düzenlediği geleneksel iftar programına katılan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için destek istedi.

 

Başkan Tavlı yaptığı konuşmasında, “Siz değerli Ünyeli hemşerilerimizden 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde destek bekliyoruz. Bu süreçte Sn. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bir kez daha kimler kimlerle beraber görmekteyiz. Bu alenileşmiş tezgahın ve oyunun bozulması için siz değerli Ünyeli hemşerilerimizin 23 Haziran’da AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na destek noktasında İstanbul ve ülkemizin geleceği için en üst derecede gayret göstereceğinize yürekten inanıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.