STK’LARDAN BAŞKAN TAVLI’YA TEŞEKKÜR

BÖLGE GÜNDEMİ 15.11.2023 - 14:00, Güncelleme: 21.11.2023 - 11:22 421+ kez okundu.
 

STK’LARDAN BAŞKAN TAVLI’YA TEŞEKKÜR

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye Sivil Toplum Platformu'nun (ÜSTP) aylık toplantısına katıldı. Platform üyeleri Başkan Tavlı’ya STK’lara verdiği destekler nedeniyle plaketle teşekkür ederken, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Kıymetli plaketleri ile iyi dilek ve temennileri için başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ünye’mizi ortak akıl ile yönetiyoruz ve yönetmeye devam edeceğiz” dedi.
      Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye Sivil Toplum Platformu'nun (ÜSTP) aylık toplantısına katılarak, platform üyeleriyle bir araya geldi. İlçede yürütülen hizmetler ve yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulunulan toplantıda, ayrıca projeler istişare edildi.   DÖNEM BAŞKANI KIRANLI’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ Toplantının sonunda ÜSTP Dönem Başkanı Musa Kıranlı tarafından Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Kıranlı, “Belediye Başkanımız ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarıyla her fırsatta bir araya geliyor ve ilçemize kazandırılacak projelerle ilgili istişarede bulunuyor. Ayrıca sivil toplum kuruluşları olarak bizlerin her zaman yanında ve yaptığımız organizasyonlara destek veriyor. Bu vesile ile Belediye Başkanımıza yaptığı çalışmalar ve destekleri nedeniyle şahsım ve platform üyeleri adına teşekkür ediyoruz” dedi.   “İLÇEMİZİ ORTAK AKIL İLE YÖNETİYORUZ” Yapılan çalışmalar ve projelerin Ünye’nin geleceğine dair önemli yatırımlar olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Göreve geldiğimizden bu yana ilçemiz için ortaya koyduğumuz her çalışma ve projede ortak akıl vurgusunu yaptık. Sivil toplum kuruluşlarımızı biz yakın çalışma arkadaşlarımız olarak görüyoruz. İlçemizin geleceğine dair yatırım ve projelerimizde ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın her zaman görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Çünkü ilçemizi ortak akıl ile yönetiyoruz. ÜSTP dönem Başkanı Musa Kıranlı'ya ve üyelerine; kıymetli plaketleri ile iyi dilek ve temennileri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye Sivil Toplum Platformu'nun (ÜSTP) aylık toplantısına katıldı. Platform üyeleri Başkan Tavlı’ya STK’lara verdiği destekler nedeniyle plaketle teşekkür ederken, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Kıymetli plaketleri ile iyi dilek ve temennileri için başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ünye’mizi ortak akıl ile yönetiyoruz ve yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye Sivil Toplum Platformu'nun (ÜSTP) aylık toplantısına katılarak, platform üyeleriyle bir araya geldi. İlçede yürütülen hizmetler ve yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulunulan toplantıda, ayrıca projeler istişare edildi.

 

DÖNEM BAŞKANI KIRANLI’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Toplantının sonunda ÜSTP Dönem Başkanı Musa Kıranlı tarafından Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Kıranlı, “Belediye Başkanımız ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarıyla her fırsatta bir araya geliyor ve ilçemize kazandırılacak projelerle ilgili istişarede bulunuyor. Ayrıca sivil toplum kuruluşları olarak bizlerin her zaman yanında ve yaptığımız organizasyonlara destek veriyor. Bu vesile ile Belediye Başkanımıza yaptığı çalışmalar ve destekleri nedeniyle şahsım ve platform üyeleri adına teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“İLÇEMİZİ ORTAK AKIL İLE YÖNETİYORUZ”

Yapılan çalışmalar ve projelerin Ünye’nin geleceğine dair önemli yatırımlar olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Göreve geldiğimizden bu yana ilçemiz için ortaya koyduğumuz her çalışma ve projede ortak akıl vurgusunu yaptık. Sivil toplum kuruluşlarımızı biz yakın çalışma arkadaşlarımız olarak görüyoruz. İlçemizin geleceğine dair yatırım ve projelerimizde ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın her zaman görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Çünkü ilçemizi ortak akıl ile yönetiyoruz. ÜSTP dönem Başkanı Musa Kıranlı'ya ve üyelerine; kıymetli plaketleri ile iyi dilek ve temennileri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.