SÖYLEŞİ GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 26.12.2023 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2023 - 23:36 751+ kez okundu.
 

SÖYLEŞİ GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen söyleşi günleri devam ediyor.
        Büyükşehir Belediyesi çeşitli konu ve konuklarla düzenlediği söyleşi programları ile Ordululara farklı bir kültür sanat örneği ortaya koyuyor. Bu kapsamda birbirinden değerli isimleri Ordu’da ağırlayan Büyükşehir Belediyesi bu kez de Altay Cem Meriç, Doç. Dr. Murat Özkan, Prof. Dr. Ahmet Taşağıl ve Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuz gibi birbirinden değerli isimleri Ordulular ile buluşturacak.   Söyleşi Günleri kapsamında “Avrasya Bozkırlarında Türkler” konulu söyleşi ile Doç. Dr. Murat Özkan ve Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuz’un moderatörlüğünde Prof. Dr. Ahmet Taşağıl ağırlanacak. Program 28 Aralık Perşembe günü saat 18.00’da OBBKT’de düzenlenecek.   Öte yandan Söyleşi Günleri etkinlikleri Atatürk Kültür Merkezinde Altay Cem Meriç’in konuşmacı olarak katılacağı söyleşi ile devam edecek. Batı ve Biz konulu söyleşi ile sevenleri ile buluşacak olan Altay Cem Meriç kültür ve düşünce dünyasını dinleyiciler ile paylaşacak. Program 29 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleşecek.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen söyleşi günleri devam ediyor.

 

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi çeşitli konu ve konuklarla düzenlediği söyleşi programları ile Ordululara farklı bir kültür sanat örneği ortaya koyuyor. Bu kapsamda birbirinden değerli isimleri Ordu’da ağırlayan Büyükşehir Belediyesi bu kez de Altay Cem Meriç, Doç. Dr. Murat Özkan, Prof. Dr. Ahmet Taşağıl ve Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuz gibi birbirinden değerli isimleri Ordulular ile buluşturacak.

 

Söyleşi Günleri kapsamında “Avrasya Bozkırlarında Türkler” konulu söyleşi ile Doç. Dr. Murat Özkan ve Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuz’un moderatörlüğünde Prof. Dr. Ahmet Taşağıl ağırlanacak. Program 28 Aralık Perşembe günü saat 18.00’da OBBKT’de düzenlenecek.

 

Öte yandan Söyleşi Günleri etkinlikleri Atatürk Kültür Merkezinde Altay Cem Meriç’in konuşmacı olarak katılacağı söyleşi ile devam edecek. Batı ve Biz konulu söyleşi ile sevenleri ile buluşacak olan Altay Cem Meriç kültür ve düşünce dünyasını dinleyiciler ile paylaşacak. Program 29 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.