SARAY MAHALESİNDE BETON YOL SEVİNCİ

BÖLGE GÜNDEMİ 26.02.2024 - 11:30, Güncelleme: 27.02.2024 - 00:07 822+ kez okundu.
 

SARAY MAHALESİNDE BETON YOL SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe ilçesi Saray Mahallesi’nde beton yol çalışması yaparak mahalleyi konforlu bir ulaşıma kavuşturdu.
        İlçede geride kalan 5 yılda 154 km yolu asfalt ve betonla buluşturan ekipler, Başkan Güler öncülüğünde ulaşım yatırımlarını hayata geçirerek rekorlar kırmaya devam ediyor.     VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR   Yılladır mahallerinde yaşanan ulaşım sorununun çözüme kavuşturulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti. Vatandaşlar, “Yaklaşık 1 km’ye yakın olan mahalle yolumuz yıllardır toz ve çamur içerisindeydi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri mağduriyetimize kayıtsız kalmadı ve mahallemizde beton yol çalışması yaparak bizleri konfora kavuşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe ilçesi Saray Mahallesi’nde beton yol çalışması yaparak mahalleyi konforlu bir ulaşıma kavuşturdu.

 

 

 

 

İlçede geride kalan 5 yılda 154 km yolu asfalt ve betonla buluşturan ekipler, Başkan Güler öncülüğünde ulaşım yatırımlarını hayata geçirerek rekorlar kırmaya devam ediyor.

 

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Yılladır mahallerinde yaşanan ulaşım sorununun çözüme kavuşturulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.

Vatandaşlar, “Yaklaşık 1 km’ye yakın olan mahalle yolumuz yıllardır toz ve çamur içerisindeydi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri mağduriyetimize kayıtsız kalmadı ve mahallemizde beton yol çalışması yaparak bizleri konfora kavuşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.