ŞANLITÜRK, SPOR YATIRIMLARINI DA TAKİBE ALDI

SİYASET 11.10.2023 - 11:09, Güncelleme: 11.10.2023 - 11:09 2508+ kez okundu.
 

ŞANLITÜRK, SPOR YATIRIMLARINI DA TAKİBE ALDI

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu’da yapılmakta olan ve yapılması planlanan yatırımları takibe aldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Gençlik ve Spor Bakanlığının Ordu’da yapmakta olduğu ve yapılması planlanan projeler hakkında Bakan Osman Aşkın Bak'ı istişarelerde bulunmak üzere makamında ziyaret etti. MHP İstanbul Milletvekili Osman Üçüncü ile birlikte Bakan Baş'ı ziyaret eden Milletvekili Şanlıtürk, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada: "MHP İstanbul Milletvekili Ordu lu hemşerimiz Osman Üçüncü beyle birlikte, Gençlik Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak beyefendiyi ziyaret ettik. Bakanlığımızın ilimizde yapmakta olduğu ve yapılması planlanan projelerle ilgili istişarelerde bulunduk. Nazik kabulleri için sayın bakanımıza teşekkür ediyorum. Bize eşlik ettiği için sayın milletvekilimize de teşekkür ediyorum" dedi. Milletvekili Şanlıtürk, devamda ise, "İstanbul milletvekilimiz Oğuz Üçüncü ile birlikte takibimizde olan ve bütçe imkanları doğrultusunda İnşallah sayın cumhurbaşkanımızın 2018 Yılında söz verdiği 5000 kişilik kapalı Spor salonu’nu ilimize kazandırmış olacağız" diye konuştu.
MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu’da yapılmakta olan ve yapılması planlanan yatırımları takibe aldı.




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Gençlik ve Spor Bakanlığının Ordu’da yapmakta olduğu ve yapılması planlanan projeler hakkında Bakan Osman Aşkın Bak'ı istişarelerde bulunmak üzere makamında ziyaret etti.

MHP İstanbul Milletvekili
Osman Üçüncü ile birlikte Bakan Baş'ı ziyaret eden Milletvekili Şanlıtürk, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada: "MHP İstanbul Milletvekili Ordu lu hemşerimiz Osman Üçüncü beyle birlikte, Gençlik Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak beyefendiyi ziyaret ettik.

Bakanlığımızın ilimizde yapmakta olduğu ve yapılması planlanan projelerle ilgili istişarelerde bulunduk.
Nazik kabulleri için sayın bakanımıza teşekkür ediyorum.

Bize eşlik ettiği için sayın milletvekilimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Şanlıtürk, devamda ise, "İstanbul milletvekilimiz Oğuz Üçüncü ile birlikte takibimizde olan ve
bütçe imkanları doğrultusunda İnşallah sayın cumhurbaşkanımızın 2018
Yılında söz verdiği 5000 kişilik kapalı Spor salonu’nu ilimize kazandırmış olacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.