Rektör Akdoğan, İftar Programında Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

BÖLGE GÜNDEMİ 14.04.2022 - 23:03, Güncelleme: 14.04.2022 - 23:03 2222+ kez okundu.
 

Rektör Akdoğan, İftar Programında Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan Fatsa Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen iftar programında öğrenciler ile bir araya geldi.
Ordu Üniversitesi ve Fatsa Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın yanı sıra Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Taşcı ve Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özkan Uğurlu, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre, Fatsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Letif Bayram, Ünye Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Kaban, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı. İftar yemeği öncesi İlahiyat Fakültesi öğretim elemanları tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti, dua ve tasavvuf müziği dinletisi gerçekleştirildi. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı konuşmada “Bugün Üniversitemiz ve Belediyemiz iş birliği ile burada bir araya geldik. Yaklaşık iki yıldır eğitim öğretimde de bir araya gelmenin zor olduğu bir dönemden sonra bugün bizlere tekrar iftar sofralarında buluşmak nasip oldu. Pandemi sürecinde yaşanan aksaklıkları bundan sonra birlikte gerçekleştireceğimiz etkinliklerle silmeye çalışacağız. Ben bir abiniz olarak sizleri ailenizin birer emaneti olarak görüyorum ve sizler için yapabileceğimiz ne olursa 7/24 emrinizde olduğumu belirtmek istiyorum. Bu akşam bizleri buluşturan Sayın Rektörümüze teşekkür ediyorum.” dedi. Rektör Akdoğan, “Bugün sizlerle burada bir arada olmak, birlikte iftar açmak çok güzel bir duygu. Siz gençler bizim istikbalimiz, bizim umudumuzsunuz. Üniversitemizde 17 bin öğrencimiz var, ben her bir öğrencimizi önemsiyor ve onların gerek eğitim öğretim gerekse yeme-içme ve barınma konusunda mutlu olmasını, burada güzel günler geçirmelerini istiyorum. Bu anlamda öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve diğer faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi noktasında elimizden geleni yaptık ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağız. Bu programın düzenlenmesinde başta Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ekibi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor hayırlı Ramazanlar diliyorum.” diye konuştu. ODÜ Basın  
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan Fatsa Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen iftar programında öğrenciler ile bir araya geldi.

Ordu Üniversitesi ve Fatsa Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın yanı sıra Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Taşcı ve Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özkan Uğurlu, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre, Fatsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Letif Bayram, Ünye Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Kaban, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

İftar yemeği öncesi İlahiyat Fakültesi öğretim elemanları tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti, dua ve tasavvuf müziği dinletisi gerçekleştirildi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı konuşmada “Bugün Üniversitemiz ve Belediyemiz iş birliği ile burada bir araya geldik. Yaklaşık iki yıldır eğitim öğretimde de bir araya gelmenin zor olduğu bir dönemden sonra bugün bizlere tekrar iftar sofralarında buluşmak nasip oldu. Pandemi sürecinde yaşanan aksaklıkları bundan sonra birlikte gerçekleştireceğimiz etkinliklerle silmeye çalışacağız. Ben bir abiniz olarak sizleri ailenizin birer emaneti olarak görüyorum ve sizler için yapabileceğimiz ne olursa 7/24 emrinizde olduğumu belirtmek istiyorum. Bu akşam bizleri buluşturan Sayın Rektörümüze teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektör Akdoğan, “Bugün sizlerle burada bir arada olmak, birlikte iftar açmak çok güzel bir duygu. Siz gençler bizim istikbalimiz, bizim umudumuzsunuz. Üniversitemizde 17 bin öğrencimiz var, ben her bir öğrencimizi önemsiyor ve onların gerek eğitim öğretim gerekse yeme-içme ve barınma konusunda mutlu olmasını, burada güzel günler geçirmelerini istiyorum. Bu anlamda öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve diğer faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi noktasında elimizden geleni yaptık ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağız. Bu programın düzenlenmesinde başta Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ekibi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor hayırlı Ramazanlar diliyorum.” diye konuştu.

ODÜ Basın

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.