RAMAZAN ETKİNLİKLERİNİN ROTASI ÇAYBAŞI OLDU

BÖLGE GÜNDEMİ 20.04.2022 - 11:05, Güncelleme: 20.04.2022 - 11:05 2542+ kez okundu.
 

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNİN ROTASI ÇAYBAŞI OLDU

BAŞKAN GÜLER, ÇAYBAŞI’NDA VATANDAŞLAR İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Ramazan’ın coşkusunu 19 ilçeye taşıyan Büyükşehir Belediyesinin bu sefer rotası Çaybaşı ilçesi oldu. Birbirinden renkli içerikler ile gün boyu eğlenen çocuklar ve yetişkinler akşamında ise aynı sofrada buluştular.     Kültür sanat ve çocuk etkinliklerinin yanı sıra birde etkinlik tırı hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun dört bir tarafında Ramazan’ın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini sağlıyor. Her gün bir ilçede etkinlik düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, gittiği her ilçede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.     Ramazan’ın 18. gününde etkinliklerin adresi Çaybaşı ilçesi oldu. Saat 14.30-18.30 saatleri arasında Hacivat-Karagöz, Deneylerle Bilim, Çocuk Tiyatrosu, Aşuk Maşuk, Yetişkin Oyunu, Tasavvuf Müziği, Sohbet-Kuran tilaveti ve dua ile hem çocuklar hem de yetişkinler unutulmaz bir Ramazan coşkusu yaşadı.     Dolu dolu geçen günün ardından Çaybaşı’nda bir iftar programı gerçekleştirildi. İftar etkinliğine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de katıldı.     “İFTAR VESİLESİYLE BİR ARADA OLDUK” Çaybaşılı vatandaşlar ile aynı sofrada buluşan Başkan Güler, “İstedik ki sizlerle birlikte olalım. Lokmalarımızı sizlerle birlikte paylaşalım. Hep aynı şeyi söylüyorum. Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane. Biz de bu iftar vesilesiyle bir arada olduk. Allah’a şükürler olsun bir Ramazan’ı daha mutluluk içerisinde yaşıyoruz” dedi.
BAŞKAN GÜLER, ÇAYBAŞI’NDA VATANDAŞLAR İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Ramazan’ın coşkusunu 19 ilçeye taşıyan Büyükşehir Belediyesinin bu sefer rotası Çaybaşı ilçesi oldu. Birbirinden renkli içerikler ile gün boyu eğlenen çocuklar ve yetişkinler akşamında ise aynı sofrada buluştular.

 

 

Kültür sanat ve çocuk etkinliklerinin yanı sıra birde etkinlik tırı hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun dört bir tarafında Ramazan’ın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini sağlıyor. Her gün bir ilçede etkinlik düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, gittiği her ilçede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

 

 

Ramazan’ın 18. gününde etkinliklerin adresi Çaybaşı ilçesi oldu. Saat 14.30-18.30 saatleri arasında Hacivat-Karagöz, Deneylerle Bilim, Çocuk Tiyatrosu, Aşuk Maşuk, Yetişkin Oyunu, Tasavvuf Müziği, Sohbet-Kuran tilaveti ve dua ile hem çocuklar hem de yetişkinler unutulmaz bir Ramazan coşkusu yaşadı.

 

 

Dolu dolu geçen günün ardından Çaybaşı’nda bir iftar programı gerçekleştirildi. İftar etkinliğine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de katıldı.

 

 

“İFTAR VESİLESİYLE BİR ARADA OLDUK”

Çaybaşılı vatandaşlar ile aynı sofrada buluşan Başkan Güler, “İstedik ki sizlerle birlikte olalım. Lokmalarımızı sizlerle birlikte paylaşalım. Hep aynı şeyi söylüyorum. Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane. Biz de bu iftar vesilesiyle bir arada olduk. Allah’a şükürler olsun bir Ramazan’ı daha mutluluk içerisinde yaşıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.