PAZARCILARDAN BAŞKAN TAVLI’YA TEŞEKKÜR

BÖLGE GÜNDEMİ 01.02.2023 - 09:38, Güncelleme: 01.02.2023 - 09:38 1313+ kez okundu.
 

PAZARCILARDAN BAŞKAN TAVLI’YA TEŞEKKÜR

Şirin Ünye Esnaf ve Pazarcılar Dernek Başkanı Necmettin Ayyıldız ve dernek yöneticileri Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya destekleri nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.
      Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, pazarcılarla kahvaltılı programda bir araya geldi. AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’ın da bulunduğu ziyarette Şirin Ünye Esnaf ve Pazarcılar Dernek Başkanı Necmettin Ayyıldız Başkan Tavlı’ya pazarcılara verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.       Dernek Başkanı Necmettin Ayyıldız, “Başkanımız bizim hep yanımızda oldu. Son günlerde işgaliye ile ilgili sorunumuzu da çözdü. Bize karşı anlayışlı davrandığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.       Başkan Tavlı ise “Güzel bir ortamda pazarcı kardeşlerimizle bir araya geldik. En güzel hatır sizlersiniz” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.       Programa Başkan Tavlı ve Başkan Argan’ın yanı sıra ÜNKA (S.S. Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi) Başkanı Fahriye Aydın ve Pazarcılar katıldı.  
Şirin Ünye Esnaf ve Pazarcılar Dernek Başkanı Necmettin Ayyıldız ve dernek yöneticileri Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya destekleri nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, pazarcılarla kahvaltılı programda bir araya geldi. AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’ın da bulunduğu ziyarette Şirin Ünye Esnaf ve Pazarcılar Dernek Başkanı Necmettin Ayyıldız Başkan Tavlı’ya pazarcılara verdiği destekten dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

 

 

Dernek Başkanı Necmettin Ayyıldız, “Başkanımız bizim hep yanımızda oldu. Son günlerde işgaliye ile ilgili sorunumuzu da çözdü. Bize karşı anlayışlı davrandığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Başkan Tavlı ise “Güzel bir ortamda pazarcı kardeşlerimizle bir araya geldik. En güzel hatır sizlersiniz” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

 

Programa Başkan Tavlı ve Başkan Argan’ın yanı sıra ÜNKA (S.S. Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi) Başkanı Fahriye Aydın ve Pazarcılar katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.