Ordu’nun Tarihi Ve Turistik Noktalarına Tur Programları Başlıyor

BÖLGE GÜNDEMİ 04.04.2022 - 20:22, Güncelleme: 04.04.2022 - 20:24 2694+ kez okundu.
 

Ordu’nun Tarihi Ve Turistik Noktalarına Tur Programları Başlıyor

İlk Tur “Rotamız İftar”
        Büyükşehir’den “Rotamız İftar” Turu Ordu’nun tarihi ve turistik bölgelerinde, Ordulu vatandaşlar ile yerli ve yabancı turistlere hem ulaşım hem de rehberlik hizmeti verecek ORDU Gezen ile ‘Rotamız İftar’ turları başlıyor. Üstü açık çift katlı otobüslerle Altınordu teleferik alt istasyonundan başlayacak turlar, sahil bandından, Perşembe, Fatsa Ünye ve Çaybaşı ilçeleri üzerinden devam edip İkizce Çivisiz Cami ziyaretinin ardından zengin iftar menüsüyle sona erecek.
İlk Tur “Rotamız İftar”

 

 

 

 

Büyükşehir’den “Rotamız İftar” Turu

Ordu’nun tarihi ve turistik bölgelerinde, Ordulu vatandaşlar ile yerli ve yabancı turistlere hem ulaşım hem de rehberlik hizmeti verecek ORDU Gezen ile ‘Rotamız İftar’ turları başlıyor. Üstü açık çift katlı otobüslerle Altınordu teleferik alt istasyonundan başlayacak turlar, sahil bandından, Perşembe, Fatsa Ünye ve Çaybaşı ilçeleri üzerinden devam edip İkizce Çivisiz Cami ziyaretinin ardından zengin iftar menüsüyle sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.