ORDU’DA WUSHU-KUNG FU İL BİRİNCİLİĞİ DÜZENLENDİ

SPOR 24.01.2023 - 10:45, Güncelleme: 28.01.2023 - 23:55 2292+ kez okundu.
 

ORDU’DA WUSHU-KUNG FU İL BİRİNCİLİĞİ DÜZENLENDİ

Ordu'da düzenlenen Wushu Kung Fu- Taolu ve Sanda İl Birinciliği yoğun ilgi gördü. Sporcular gösteriyi, şampiyon olup bölge şampiyonasına katılmak için yaptılar.
Wushu Kung Fu – Taolu ve Sanda Ordu İl Birinciliği seçmeleri Altınordu Recep Kara Spor Salonunda yapıldı. Toplam 180 sporcunun katılımı ile yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyalar verildi. Müsabakaları yakından takip eden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, bölge şampiyonasında sporculara ve antrenörlere başarı dileklerini iletti. Sporcular, gösteriyi şampiyon olup bölge şampiyonasına katılmak için yaptılar. İl birincisi olan sporcular, bölge şampiyonasında Ordu'yu temsil etme hakkını elde ettiler.
Ordu'da düzenlenen Wushu Kung Fu- Taolu ve Sanda İl Birinciliği yoğun ilgi gördü. Sporcular gösteriyi, şampiyon olup bölge şampiyonasına katılmak için yaptılar.

Wushu Kung Fu – Taolu ve Sanda Ordu İl Birinciliği seçmeleri Altınordu Recep Kara Spor Salonunda yapıldı. Toplam 180 sporcunun katılımı ile yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyalar verildi. Müsabakaları yakından takip eden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, bölge şampiyonasında sporculara ve antrenörlere başarı dileklerini iletti.

Sporcular, gösteriyi şampiyon olup bölge şampiyonasına katılmak için yaptılar. İl birincisi olan sporcular, bölge şampiyonasında Ordu'yu temsil etme hakkını elde ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.