PERŞEMBE’NİN BİR MAHALLESİ DAHA BETON YOLLA BULUŞUYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 31.12.2023 - 12:05, Güncelleme: 01.01.2024 - 22:37 348+ kez okundu.
 

PERŞEMBE’NİN BİR MAHALLESİ DAHA BETON YOLLA BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesine bağlı Tepeköy ve Sırakovancı mahallelerinde beton yol çalışması başlattı. Tepeköy-Kırlı ve Sırakovancı-Yeşilköy mahalleleri bağlantı yollarında konforlu bir ulaşımın kapıları aralandı.
      Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, asfalt ve beton yol çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürüyor. 19 ilçede planlı ve programlı bir çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, hayata geçirdikleri projelerle ilçelerin çehresini değiştiriyor.   TEPEKÖY VE SIRAKOVANCI MAHALLELERİNE BETON YOL   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, il genelinde sürdürdükleri ulaşım yatırımları kapsamında Perşembe ilçesine bağlı Tepeköy ve Sırakovancı mahallerinde beton yol çalışması başlattıklarını duyurdu. Yapılan çalışmalarla birlikte Tepeköy-Kırlı ve Sırakovancı-Yeşilköy bağlantı yolları, konforlu bir yapıya kavuşturulacak.   4.5 YILDA 144 KİLOMETRE BETON YOL   Perşembe ilçesinde aradan geçen 4,5 yıllık süre zarfında 144 kilometrelik yol ağını beton ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, belirlenen plan dâhilinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesine bağlı Tepeköy ve Sırakovancı mahallelerinde beton yol çalışması başlattı. Tepeköy-Kırlı ve Sırakovancı-Yeşilköy mahalleleri bağlantı yollarında konforlu bir ulaşımın kapıları aralandı.

 

 

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, asfalt ve beton yol çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürüyor. 19 ilçede planlı ve programlı bir çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, hayata geçirdikleri projelerle ilçelerin çehresini değiştiriyor.

 

TEPEKÖY VE SIRAKOVANCI MAHALLELERİNE BETON YOL

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, il genelinde sürdürdükleri ulaşım yatırımları kapsamında Perşembe ilçesine bağlı Tepeköy ve Sırakovancı mahallerinde beton yol çalışması başlattıklarını duyurdu. Yapılan çalışmalarla birlikte Tepeköy-Kırlı ve Sırakovancı-Yeşilköy bağlantı yolları, konforlu bir yapıya kavuşturulacak.

 

4.5 YILDA 144 KİLOMETRE BETON YOL

 

Perşembe ilçesinde aradan geçen 4,5 yıllık süre zarfında 144 kilometrelik yol ağını beton ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, belirlenen plan dâhilinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.