Ordu’da Eskrim İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

SPOR 03.11.2023 - 18:50, Güncelleme: 05.11.2023 - 15:16 3197+ kez okundu.
 

Ordu’da Eskrim İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Ordu’da Yeni Ordu Stadyumunda yapılan Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Eskrim Epe İl Birinciliği müsabakalarını sona erdi.
İlginin sürekli arttığı ve ‘kılıçların satrancı’ olarak anılan eskrimde aktif sporcu sayısı katlanarak çoğalıyor. Bir yandan hızlı karar verirken, diğer yandan birkaç hamle sonra ne yapılması gerektiğini düşündüren, güç kadar zekâya da dayalı olan eskrimde 2023-2024 Okulsporları Küçükler, Yıldızlar ve Genler İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı.               Küçükler Epe Kız Kategorisinde Doğa Kolejinden Asel Akdi, Erkek Kategorisinde Başöğretmen Ortaokulundan Rüzgar Yücel birinciliği elde etti.             Yıldızlar Epe Kız Kategorisinde Doğa Kolejinden Ceylin Beyaz, Erkek kategorisinde Başöğretmen Ortaokulundan Koray Aybastı birinciliği elde etti. Gençler Epe Kız Kategorisinde Ulubey Anadolu Lisesinden Aybüke Çelik, Erkek kategorisinde Furkan Efe Kuvan birinciliği elde etti. Dereceye giren öğrencilere madalyalıları Ordu Eskirim İl Temsilcisi Nesrin Topal takdim etti.
Ordu’da Yeni Ordu Stadyumunda yapılan Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Eskrim Epe İl Birinciliği müsabakalarını sona erdi.

İlginin sürekli arttığı ve ‘kılıçların satrancı’ olarak anılan eskrimde aktif sporcu sayısı katlanarak çoğalıyor. Bir yandan hızlı karar verirken, diğer yandan birkaç hamle sonra ne yapılması gerektiğini düşündüren, güç kadar zekâya da dayalı olan eskrimde 2023-2024 Okulsporları Küçükler, Yıldızlar ve Genler İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı.  

            Küçükler Epe Kız Kategorisinde Doğa Kolejinden Asel Akdi, Erkek Kategorisinde Başöğretmen Ortaokulundan Rüzgar Yücel birinciliği elde etti.

            Yıldızlar Epe Kız Kategorisinde Doğa Kolejinden Ceylin Beyaz, Erkek kategorisinde Başöğretmen Ortaokulundan Koray Aybastı birinciliği elde etti.

Gençler Epe Kız Kategorisinde Ulubey Anadolu Lisesinden Aybüke Çelik, Erkek kategorisinde Furkan Efe Kuvan birinciliği elde etti.

Dereceye giren öğrencilere madalyalıları Ordu Eskirim İl Temsilcisi Nesrin Topal takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.