ORDU TANITIM GÜNLERİ’NDE ÜNYE GÖZ DOLDURDU

BÖLGE GÜNDEMİ 24.11.2023 - 14:50, Güncelleme: 21.11.2023 - 11:00 1768+ kez okundu.
 

ORDU TANITIM GÜNLERİ’NDE ÜNYE GÖZ DOLDURDU

İstanbul’da bu yıl 12’ncisi düzenlenen ve “Yüzyılın Ordu’su” sloganıyla gerçekleştirilen Ordu Günleri’nin açılışı geniş katılımla ve görkemli bir törenle yapıldı. Ünye standının büyük ilgi gördüğü Ordu Günleri’nin ilk günü yoğun geçti. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı gurbetteki hemşehrileriyle bir araya geldi.
  Ordu Valiliği’nin himayelerinde, Ordu Dernekler Federasyonu’nun (ORDEF) organizasyonunda, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ve ilçe belediyelerinin katkılarıyla düzenlenen Ordu Günleri’nin 12’cisi açılış programıyla başladı. 16-19 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilen Ordu Günleri’nin açılışına çok sayıda kişi katıldı.   Açılış programında yapılan konuşmalarda Ordu’ya dair düşünceler paylaşılırken, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ordu Valisi Muammer Erol da yaptıkları konuşmalarda Ordu’nun güzellikleri ve tarihi dokusuna değindi.   Konuşmaların ardından açılış kurdalesi kesilen Ordu Günleri’nde ilçelerin stantlarının yer aldığı alanlar ziyaret edildi.   Ünye Standı Göz Doldurdu Ünye Belediyesi tarafından hazırlanan Ünye standı bu yıl yine göz doldurdu. Tarihi Ünye evi konseptinde tasarlanan stantta Ünye’nin yöresel ürünlerinin ikramının yanı sıra ilçenin tanıtımını içeren broşürler de yer aldı. Ziyaretçiler Ünye standının göz doldurduğunu belirterek stant önünde bol bol fotoğraf çektirdi.   Su Böreğinden Üzüm Suyuna Ünye’nin Ürünleri Tanıtılıyor Ordu Günleri’nde Ünye standını ziyaret eden ziyaretçilere meşhur su böreği ikramının yanı sıra yine yöresel üzüm suyu ve reyhan suyu ikramı da yapıldı. Yöresel ürünler ziyaretçilerin beğenisini topladı.   Başkan Tavlı Hemşehrileriyle Buluştu Ordu Günleri’nin açılışının ardından binlerce vatandaş tarafından ziyaret edilen stantlardan olan Ünye Standında Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı hemşehrileriyle hasret giderdi. Başkan Tavlı, “Biz İstanbul’daki nüfusu 500 binin aşkın hemşehrimizle bir bütünüz. Ordu Günleri’nde de sıladan gurbete bir birliktelik gerçekleşiyor. Gurbetteki hemşehrilerimizle bir araya gelirken onların başka illerden olan komşularıyla da tanışma imkanı bulduk. Türkiye’nin dört bir yanından iş ve aş için İstanbul’a gelen ve burada yaşayan vatandaşlarımızla Ordu Günleri vesilesiyle buluşma imkanı buluyoruz. Onlara Ünye’nin tarihi, kültürel ve yöresel güzelliklerini tanıtıyoruz. 19 Kasım Pazar akşamına kadar sürecek bu etkinliğe tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
İstanbul’da bu yıl 12’ncisi düzenlenen ve “Yüzyılın Ordu’su” sloganıyla gerçekleştirilen Ordu Günleri’nin açılışı geniş katılımla ve görkemli bir törenle yapıldı. Ünye standının büyük ilgi gördüğü Ordu Günleri’nin ilk günü yoğun geçti. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı gurbetteki hemşehrileriyle bir araya geldi.

 

Ordu Valiliği’nin himayelerinde, Ordu Dernekler Federasyonu’nun (ORDEF) organizasyonunda, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ve ilçe belediyelerinin katkılarıyla düzenlenen Ordu Günleri’nin 12’cisi açılış programıyla başladı. 16-19 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilen Ordu Günleri’nin açılışına çok sayıda kişi katıldı.

 

Açılış programında yapılan konuşmalarda Ordu’ya dair düşünceler paylaşılırken, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Ordu Valisi Muammer Erol da yaptıkları konuşmalarda Ordu’nun güzellikleri ve tarihi dokusuna değindi.

 

Konuşmaların ardından açılış kurdalesi kesilen Ordu Günleri’nde ilçelerin stantlarının yer aldığı alanlar ziyaret edildi.

 

Ünye Standı Göz Doldurdu

Ünye Belediyesi tarafından hazırlanan Ünye standı bu yıl yine göz doldurdu. Tarihi Ünye evi konseptinde tasarlanan stantta Ünye’nin yöresel ürünlerinin ikramının yanı sıra ilçenin tanıtımını içeren broşürler de yer aldı. Ziyaretçiler Ünye standının göz doldurduğunu belirterek stant önünde bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Su Böreğinden Üzüm Suyuna Ünye’nin Ürünleri Tanıtılıyor

Ordu Günleri’nde Ünye standını ziyaret eden ziyaretçilere meşhur su böreği ikramının yanı sıra yine yöresel üzüm suyu ve reyhan suyu ikramı da yapıldı. Yöresel ürünler ziyaretçilerin beğenisini topladı.

 

Başkan Tavlı Hemşehrileriyle Buluştu

Ordu Günleri’nin açılışının ardından binlerce vatandaş tarafından ziyaret edilen stantlardan olan Ünye Standında Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı hemşehrileriyle hasret giderdi. Başkan Tavlı, “Biz İstanbul’daki nüfusu 500 binin aşkın hemşehrimizle bir bütünüz. Ordu Günleri’nde de sıladan gurbete bir birliktelik gerçekleşiyor. Gurbetteki hemşehrilerimizle bir araya gelirken onların başka illerden olan komşularıyla da tanışma imkanı bulduk. Türkiye’nin dört bir yanından iş ve aş için İstanbul’a gelen ve burada yaşayan vatandaşlarımızla Ordu Günleri vesilesiyle buluşma imkanı buluyoruz. Onlara Ünye’nin tarihi, kültürel ve yöresel güzelliklerini tanıtıyoruz. 19 Kasım Pazar akşamına kadar sürecek bu etkinliğe tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.