OBBKT Perdelerini Açıyor

SANAT 15.01.2022 - 15:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1787+ kez okundu.
 

OBBKT Perdelerini Açıyor

“Kamyon” Oyunu İzleyici İle Buluşuyor
      Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında “Kamyon” oyunu ile sahne alıyor.   Yarım asrı aşkın süredir perdelerini hiç kapatmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, Mehmet Baydur’un yazdığı, Ordu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Orkun Öngen’in yönettiği “Kamyon'' adlı iki perdelik yetişkin oyununu izleyici ile buluşturuyor.   DENEYİMLİ İSİMLER SAHNE ALIYOR   Zorlu hayat koşulları içinde yardıma muhtaç kalmış kendi çaresizlikleri ile baş etmeye çalışan köylü kesiminin yalın hikâyesini konu edinen “Kamyon” oyununda Ahmet Rıfat Çol (Necati), Cemil Gündüz (Abuzer), Bülent Öztürk (Recep), Bülent Reisoğlu (Zülfü), Ömer Temiz (Zeynel) ve Emrullah Yazıcı (Şaban) gibi deneyimli isimler sahne alacak.   Oyunun yönetmen yardımcılığında Nilsu Namlı, sahne amiri kostümde Yeliz Varol, suflöz Yeşim Usta, dekorda Cemal Arslan ve Murat Çavuş, ses-ışık-efekt-müzikte Zafer Bozdağ ve İmdat Akyıldız, aksesuarda ise Aykut Kuzu görev yapacak.   90 dakika iki perdelik oyun 14-18-21-25-28 Ocak tarihlerinde saat 20.00’de Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda izleyici ile buluşacak.  
“Kamyon” Oyunu İzleyici İle Buluşuyor

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), Ocak Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında “Kamyon” oyunu ile sahne alıyor.

 

Yarım asrı aşkın süredir perdelerini hiç kapatmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu, Mehmet Baydur’un yazdığı, Ordu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Orkun Öngen’in yönettiği “Kamyon'' adlı iki perdelik yetişkin oyununu izleyici ile buluşturuyor.

 

DENEYİMLİ İSİMLER SAHNE ALIYOR

 

Zorlu hayat koşulları içinde yardıma muhtaç kalmış kendi çaresizlikleri ile baş etmeye çalışan köylü kesiminin yalın hikâyesini konu edinen “Kamyon” oyununda Ahmet Rıfat Çol (Necati), Cemil Gündüz (Abuzer), Bülent Öztürk (Recep), Bülent Reisoğlu (Zülfü), Ömer Temiz (Zeynel) ve Emrullah Yazıcı (Şaban) gibi deneyimli isimler sahne alacak.

 

Oyunun yönetmen yardımcılığında Nilsu Namlı, sahne amiri kostümde Yeliz Varol, suflöz Yeşim Usta, dekorda Cemal Arslan ve Murat Çavuş, ses-ışık-efekt-müzikte Zafer Bozdağ ve İmdat Akyıldız, aksesuarda ise Aykut Kuzu görev yapacak.

 

90 dakika iki perdelik oyun 14-18-21-25-28 Ocak tarihlerinde saat 20.00’de Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda izleyici ile buluşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.