“MUHTARLARIMIZ EN YAKIN MESAİ ARKADAŞLARIMIZDIR”

DÜNYA 19.10.2022 - 18:25, Güncelleme: 20.10.2022 - 09:12 8093+ kez okundu.
 

“MUHTARLARIMIZ EN YAKIN MESAİ ARKADAŞLARIMIZDIR”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen programda yaptığı konuşmada, “her mahallemizde sorunu olan olmayan, tüm vatandaşlarımızla muhatap olan muhtarlarımız sorunların çözümü noktasında bizlere omuz vererek hizmetlerin gelmesini sağlıyor. Bu nedenle Muhtarlarımız, Milletimize hizmet noktasında omuz omuza verdiğimiz en yakın mesai arkadaşlarımızdır” dedi.
        19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Ünye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde bir program organize edildi. Programa Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Ali Gökkan, Askerlik Şubesi Başkanı Asteğmen Şükrü Berke Çağman, Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş, Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Çalışkan, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.   Çalışkan, “Muhtarlık Fedakarlık İsteyen Zor Bir Görevdir” Programda konuşan Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Çalışkan, “muhtarlar insanların güvenini kazanmış, çalışkan, adil, hukukun üstünlüğüne inanmış kişilerdir. Halkın istek ve arzularını, sıkıntılarını ilk elden bir üst makama bildiren muhtarlardır. Muhtarlık fedakarlık bekleyen zor bir görevdir. Bugün aramızda olamayan ahirete irtihal etmiş Yenikent Muhtarımız Enver Altun’a Allah’tan rahmet, ailesine ve muhtarlarımıza sabır diliyorum. Tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum. Bu organizasyonu düzenleyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.   Başkan Tavlı, “Muhtarlarımız Omuz Omuza Verdiğimiz En Yakın Mesai Arkadaşlarımızdır” Millete hizmet noktasında muhtarların önemli görev üstlendiğini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “kıymetli mesai arkadaşlarım olan muhtarlarımızla Muhtarlar Günü vesilesiyle bir araya geldik. Her mahallede sorunu olan olmayan tüm vatandaşlarımızla önce muhtarlarımız bir araya geliyor. Sorunun çözümü noktasında bizime omuz veren, güç veren mesai arkadaşlarımız muhtarlarımızdır. Bu vesile ile muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum. Zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere verdiği önemi hepiniz yakından biliyorsunuz. Dünya’nın hiçbir yerinde olmayan size özel bir gün atfetmesi de verdiği önemin bir göstergesidir. Sizlere bu değeri veren Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.   Başkan Tavlı programda ayrıca göreve geldiği günden bu yana geçen 3,5 yıllık hizmet sürecini değerlendiren sunumu muhtarlarla paylaşarak bilgilendirmelerde bulundu.   Kaymakam Işık, “Muhtarlarımız Köy ve Mahallelerimizde Devletimizin Eli, Ayağı, Gözüdür” Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise konuşmada şu ifadelere yer verdi; “ muhtarlık müessesesi toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Demokrasinin bir gereği olarak bizzat vatandaşlarımız tarafından seçilen muhtarlarımız görev yaptıkları mahalle ve köylerdeki sorunların çözümü, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini yerine getirilmesi yolunda önemli bir hizmet noktasıdır. Muhtarlarımız köy ve mahallelerimizde devletimizin eli, ayağı, gözüdür. Muhtarlarımız vatandaşlarımızla devletimiz arasında bilgi akışı sağlayan vatandaşların sorun ve isteklerini kamuya ulaştıran mesai arkadaşlarımızdır. Bu vesile ile muhtarlarımızın gününü kutluyorum.”   Konuşmaların ardından program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen programda yaptığı konuşmada, “her mahallemizde sorunu olan olmayan, tüm vatandaşlarımızla muhatap olan muhtarlarımız sorunların çözümü noktasında bizlere omuz vererek hizmetlerin gelmesini sağlıyor. Bu nedenle Muhtarlarımız, Milletimize hizmet noktasında omuz omuza verdiğimiz en yakın mesai arkadaşlarımızdır” dedi.

 

 

 

 

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Ünye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde bir program organize edildi. Programa Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Ali Gökkan, Askerlik Şubesi Başkanı Asteğmen Şükrü Berke Çağman, Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş, Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Çalışkan, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

 

Çalışkan, “Muhtarlık Fedakarlık İsteyen Zor Bir Görevdir”

Programda konuşan Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Çalışkan, “muhtarlar insanların güvenini kazanmış, çalışkan, adil, hukukun üstünlüğüne inanmış kişilerdir. Halkın istek ve arzularını, sıkıntılarını ilk elden bir üst makama bildiren muhtarlardır. Muhtarlık fedakarlık bekleyen zor bir görevdir. Bugün aramızda olamayan ahirete irtihal etmiş Yenikent Muhtarımız Enver Altun’a Allah’tan rahmet, ailesine ve muhtarlarımıza sabır diliyorum. Tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum. Bu organizasyonu düzenleyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Başkan Tavlı, “Muhtarlarımız Omuz Omuza Verdiğimiz En Yakın Mesai Arkadaşlarımızdır”

Millete hizmet noktasında muhtarların önemli görev üstlendiğini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “kıymetli mesai arkadaşlarım olan muhtarlarımızla Muhtarlar Günü vesilesiyle bir araya geldik. Her mahallede sorunu olan olmayan tüm vatandaşlarımızla önce muhtarlarımız bir araya geliyor. Sorunun çözümü noktasında bizime omuz veren, güç veren mesai arkadaşlarımız muhtarlarımızdır. Bu vesile ile muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum. Zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere verdiği önemi hepiniz yakından biliyorsunuz. Dünya’nın hiçbir yerinde olmayan size özel bir gün atfetmesi de verdiği önemin bir göstergesidir. Sizlere bu değeri veren Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Tavlı programda ayrıca göreve geldiği günden bu yana geçen 3,5 yıllık hizmet sürecini değerlendiren sunumu muhtarlarla paylaşarak bilgilendirmelerde bulundu.

 

Kaymakam Işık, “Muhtarlarımız Köy ve Mahallelerimizde Devletimizin Eli, Ayağı, Gözüdür”

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise konuşmada şu ifadelere yer verdi; “ muhtarlık müessesesi toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Demokrasinin bir gereği olarak bizzat vatandaşlarımız tarafından seçilen muhtarlarımız görev yaptıkları mahalle ve köylerdeki sorunların çözümü, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini yerine getirilmesi yolunda önemli bir hizmet noktasıdır. Muhtarlarımız köy ve mahallelerimizde devletimizin eli, ayağı, gözüdür. Muhtarlarımız vatandaşlarımızla devletimiz arasında bilgi akışı sağlayan vatandaşların sorun ve isteklerini kamuya ulaştıran mesai arkadaşlarımızdır. Bu vesile ile muhtarlarımızın gününü kutluyorum.”

 

Konuşmaların ardından program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.