METEOROLOJİ'DEN ORDU İÇİN UYARI

BÖLGE GÜNDEMİ 22.03.2024 - 23:43, Güncelleme: 22.03.2024 - 23:43 1130+ kez okundu.
 

METEOROLOJİ'DEN ORDU İÇİN UYARI

Meteoroloj'den bölgemiz için don uyarısı yapıldı. Yapılan açıklama şöyle:
Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü'nün bildirdiği son ölçüm ve değerlendirmelere göre; 23 Mart 2024 Cumartesi günü akşam saatlerinden. 25 Mart 2024 Pazartesi günü sabah saatlerine kadar İlimizin iç ve yüksek kesimlerinde hafif, yer yer orta şiddette don hadisesi beklenmektedir. Don hadisesi nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçilerimiz olmak üzere gerekli tedbirler alınarak hazırlıklı olunması, can ve mal kaybının önlenmesi için halkımızın uyarılması hususunda; Bilgi ve gereğini arz ederim.
Meteoroloj'den bölgemiz için don uyarısı yapıldı. Yapılan açıklama şöyle:

Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü'nün bildirdiği son ölçüm ve değerlendirmelere göre; 23 Mart 2024 Cumartesi günü akşam saatlerinden. 25 Mart 2024 Pazartesi günü sabah saatlerine kadar İlimizin iç ve yüksek kesimlerinde hafif, yer yer orta şiddette don hadisesi beklenmektedir.

Don hadisesi nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçilerimiz olmak üzere gerekli tedbirler alınarak hazırlıklı olunması, can ve mal kaybının önlenmesi için halkımızın uyarılması hususunda; Bilgi ve gereğini arz ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.