Kayalıklarda mahsur kalan hayvanı Jandarma ve AFAD ekipleri kurtardı

15.02.2024 - 15:44, Güncelleme: 15.02.2024 - 15:44 1314+ kez okundu.
 

Kayalıklarda mahsur kalan hayvanı Jandarma ve AFAD ekipleri kurtardı

Bilecik'in İnhisar ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan küçükbaş hayvanı jandarma ve AFAD ekipleri kurtardı.Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik'te İnhisar İlçesi kırsalında iki adet küçükbaş hayvan kayalıklarda mahsur kaldı. İhbar üzerine harekete geçen Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrası, herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden mahsur kaldıkları kayalık bölgeden kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Bilecik'in İnhisar ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan küçükbaş hayvanı jandarma ve AFAD ekipleri kurtardı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik'te İnhisar İlçesi kırsalında iki adet küçükbaş hayvan kayalıklarda mahsur kaldı.

İhbar üzerine harekete geçen Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrası, herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden mahsur kaldıkları kayalık bölgeden kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.