“KAMYON” GİTTİĞİ HER YERDE SEVİLİYOR

SANAT 20.05.2022 - 22:06, Güncelleme: 20.05.2022 - 22:06 9877+ kez okundu.
 

“KAMYON” GİTTİĞİ HER YERDE SEVİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun (OBBKT) sezon oyunu “Kamyon” Giresun’da sahne aldı. Giresun Belediyesi 26. Fevzi Bayazıtoğlu Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği oyun programa katılanların beğenisini kazandı.
  Yarım asrı aşkın süredir kentin kültür ve sanat hayatına ışık tutmaya, Ordulu sanatseverleri bir birinden güzel oyunlarla buluşturmaya devam eden OBBKT, Ordu’nun yanı sıra başka illerde de sahne alıyor. Bu kapsamda Giresun’da düzenlenen Giresun Belediyesi 26. Fevzi Bayazıtoğlu Tiyatro Günleri’nde sahne alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun “Kamyon” adlı tiyatro oyunu Giresunlu tiyatroseverlerle buluştu.       SANATSEVERLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI   Mehmet Baydur’un yazdığı Orkun Öngen’in yönettiği komedi oyunu “Kamyon” izleyenleri mest etti. Ahmet Rıfat Çol (Necati), Cemil Gündüz (Abuzer), Bülent Öztürk (Recep), Bülent Reisoğlu (Zülfü), Ömer Temiz (Zeynel) ve Emrullah Yazıcı (Şaban) gibi deneyimli isimlerin rol aldığı iki perdelik oyun, hem konusu hem de oyuncu performansları ile izleyicileri kendine hayran bıraktı. Zorlu hayat koşulları içinde yardıma muhtaç kalmış kendi çaresizlikleri ile baş etmeye çalışan köylü kesiminin yalın hikâyesini konu edinen “Kamyon” oyunu sanatseverlerin beğenisini kazandı.   Seyircilerin ayakta alkışladığı oyun sonunda ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ekibine çiçek takdim edildi.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun (OBBKT) sezon oyunu “Kamyon” Giresun’da sahne aldı. Giresun Belediyesi 26. Fevzi Bayazıtoğlu Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği oyun programa katılanların beğenisini kazandı.

 

Yarım asrı aşkın süredir kentin kültür ve sanat hayatına ışık tutmaya, Ordulu sanatseverleri bir birinden güzel oyunlarla buluşturmaya devam eden OBBKT, Ordu’nun yanı sıra başka illerde de sahne alıyor. Bu kapsamda Giresun’da düzenlenen Giresun Belediyesi 26. Fevzi Bayazıtoğlu Tiyatro Günleri’nde sahne alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun “Kamyon” adlı tiyatro oyunu Giresunlu tiyatroseverlerle buluştu.

 

 

 

SANATSEVERLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI

 

Mehmet Baydur’un yazdığı Orkun Öngen’in yönettiği komedi oyunu “Kamyon” izleyenleri mest etti. Ahmet Rıfat Çol (Necati), Cemil Gündüz (Abuzer), Bülent Öztürk (Recep), Bülent Reisoğlu (Zülfü), Ömer Temiz (Zeynel) ve Emrullah Yazıcı (Şaban) gibi deneyimli isimlerin rol aldığı iki perdelik oyun, hem konusu hem de oyuncu performansları ile izleyicileri kendine hayran bıraktı. Zorlu hayat koşulları içinde yardıma muhtaç kalmış kendi çaresizlikleri ile baş etmeye çalışan köylü kesiminin yalın hikâyesini konu edinen “Kamyon” oyunu sanatseverlerin beğenisini kazandı.

 

Seyircilerin ayakta alkışladığı oyun sonunda ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ekibine çiçek takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.