KAMU SPOR OYUNLARI GRUP MÜSABAKALARI ORDU’DA

SPOR 10.10.2023 - 13:30, Güncelleme: 11.10.2023 - 15:37 3519+ kez okundu.
 

KAMU SPOR OYUNLARI GRUP MÜSABAKALARI ORDU’DA

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde tüm yurtta organize edilen “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kamu Spor Oyunları” Kurumlar arası Voleybol,3x3 Basketbol Turnuvası, Masa Tenisi turnuvası grup müsabakaları Ordu’da başlayacak.
    ’Gelin Sporda Buluşalım’ sloganıyla 3x3 basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında organize edilen oyunlarda müsabakalar 19 - 22 Ekim 2023 tarihleri arasında Ordu’da oynanacak.          Ordu Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından organize edilecek grup müsabakalarına Karadeniz Bölgesinde ki iller katılım sağlayacak. Masa tenisinde 36 takım, Voleybol da 36 takım, Basketbolda 36 takım olmak üzere 580 kadın ve erkek sporcu mücadele edecek. Ordu İlinde düzenlenecek olan Grup müsabakalarında Ordu’yu Voleybol kadınlar da Ordu İl Sağlık Müdürlüğü, Voleybol erkekler de Ordu İl Milli Eğitim müdürlüğü temsil edecek. 3x3 basketbol erkekler de Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Masa tenisi turnuvasını erkeklerde Ordu valiliği, kadınlar da Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ilimizi temsil etmeye hak kazandı.  Müsabakaların teknik toplantısı 18 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek. Kazanan takımlar 02-05 Kasım 2023 tarihleri arasında Ankara da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde tüm yurtta organize edilen “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kamu Spor Oyunları” Kurumlar arası Voleybol,3x3 Basketbol Turnuvası, Masa Tenisi turnuvası grup müsabakaları Ordu’da başlayacak.

 

 

’Gelin Sporda Buluşalım’ sloganıyla 3x3 basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında organize edilen oyunlarda müsabakalar 19 - 22 Ekim 2023 tarihleri arasında Ordu’da oynanacak.

         Ordu Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından organize edilecek grup müsabakalarına Karadeniz Bölgesinde ki iller katılım sağlayacak. Masa tenisinde 36 takım, Voleybol da 36 takım, Basketbolda 36 takım olmak üzere 580 kadın ve erkek sporcu mücadele edecek.

Ordu İlinde düzenlenecek olan Grup müsabakalarında Ordu’yu Voleybol kadınlar da Ordu İl Sağlık Müdürlüğü, Voleybol erkekler de Ordu İl Milli Eğitim müdürlüğü temsil edecek. 3x3 basketbol erkekler de Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Masa tenisi turnuvasını erkeklerde Ordu valiliği, kadınlar da Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

 Müsabakaların teknik toplantısı 18 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek. Kazanan takımlar 02-05 Kasım 2023 tarihleri arasında Ankara da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.