35 kişi hayatını kaybetti

SAĞLIK 02.07.2020 - 14:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2641+ kez okundu.
 

35 kişi hayatını kaybetti

Ordu’da korona virüs salgınından bugüne kadar 35 kişi hayatını kaybetti.
Ordu’da krona virüs rakamları tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor.     Kente giriş ve çıkışların serbest bırakılmasının ardından vaka sayılarında artış yaşanan Ordu’da, test yapılan kişilerde virüs görülme oranı yüzde 3,1 olarak gerçekleşti.     Pazartesi günü yapılan korona virüs testlerinde 7 kişinin virüse yakalandığı öğrenildi. Bugüne kadar 24 bin 436 test yapılan Ordu’da toplamda 749 kişinin test sonucu pozitif çıktı. Virüs nedeniyle 35 kişi hayatını kaybederken, 562 kişi sağlığına kavuştu.  4 hasta yoğun bakımda tedavi altında bulunurken, 1 hasta ise entübe durumunda.   Halen virüsü taşıyan 147 kişi ise gözetim altında tutuluyor.
Ordu’da korona virüs salgınından bugüne kadar 35 kişi hayatını kaybetti.

Ordu’da krona virüs rakamları tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor.

 

 

Kente giriş ve çıkışların serbest bırakılmasının ardından vaka sayılarında artış yaşanan Ordu’da, test yapılan kişilerde virüs görülme oranı yüzde 3,1 olarak gerçekleşti.

 

 

Pazartesi günü yapılan korona virüs testlerinde 7 kişinin virüse yakalandığı öğrenildi.

Bugüne kadar 24 bin 436 test yapılan Ordu’da toplamda 749 kişinin test sonucu pozitif çıktı. Virüs nedeniyle 35 kişi hayatını kaybederken, 562 kişi sağlığına kavuştu.  4 hasta yoğun bakımda tedavi altında bulunurken, 1 hasta ise entübe durumunda.

 

Halen virüsü taşıyan 147 kişi ise gözetim altında tutuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.