60 milyon para nerede?

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.01.2020 - 21:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2552+ kez okundu.
 

60 milyon para nerede?

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in çöpten ayda belediyeye 1 milyon kazandırdığını söylemesi, bir önceki yönetimi töhmet altında bıraktı.
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Bu dönemde ayda belediyeye ayda 1 milyon, yılda 12 milyon, 5 yılda 60 milyon kazandırıldığına göre daha önceki yönetim döneminde bu 60 milyon para buhar oldu o zaman, bu para nerede? diye sordu.   Gündoğdu’nun açıklaması sonrası gözler dönemin Belediye Başkanları Engin Tekintaş ile Celal Tezcan’a çevrildi.   Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in de çöp ile ilgili açıklamalarına değinen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Belediye başkanımız açıklama, yaptı ve çöpe harcanan paradan ayda 1 milyon TL’yi belediyeye kazandırdım. Önceki dönem arkadaşlar da bizim arkadaşlarımızdı. Bu madem 1 milyon TL’ye yapılıyordu, niye yapılmadı? Ben AK Parti milletvekiliyim. Yanlışı kim yaparsa yapsın, ben de yanlış yaparsam bunun hesabı sorulsun, ama haksız yere iftira atarak değil, doğru bir şekilde hesap sorulsun. Aşkın Tören de sıkıntı yaşar Şimdi burada Aşkın Tören diyor ben 1 trilyon belediyeye para kazandırdım, ondan önceki arkadaşlarla ilgili bir yanlış varsa bu yanlışla ilgili suç duyurusunda bulunmuyorsa, kendisi de TCK’nın 283. Maddesine göre suçluyu korumadan dolayı sıkıntıya girebilir. Onun için kendinden önce yapılan bir hata, kusur varsa bununla ilgili yargıya çıkılmalı. Bende bu işi bizatihi takip edeceğim. Çünkü Altınordu’daki hemşerilerimizin hakkını, tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimsenin yemeye hakkı yok. Bunun hesabı babamın oğlu da olsa sorulmalı. Burayla ilgili daha öncesinde de söylenen  sözler ve daha sonrasında söylenen sözler de var. Daha sonra belediye başkanımız göreve geldiğinde ortaya koyduğu ve 1 milyon para kazandırıyorum dediği mevzu var. Bu mevzu ile ilgili Altınordu’da yılda 12 milyon TL Aşın başkanın ifadesine göre 5 yılda 60 trilyon para buhar oldu o zaman, bu para nerede?” Gözler Tekintaş ve Tezcan’da… Metin Gündoğdu tarafından yapılan açıklama sonrası gözler bir önceki dönemde Altınordu Belediye Başkanlığı yapan Engin Tekintaş ile Celal Tezcan’a çevrildi. Açıklamada dile getirilen iddialarla töhmet altında kalan Tekintaş ve Tezcan’ın Gündoğdu’ya verecekleri cevap merak konusu oldu.
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in çöpten ayda belediyeye 1 milyon kazandırdığını söylemesi, bir önceki yönetimi töhmet altında bıraktı.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Bu dönemde ayda belediyeye ayda 1 milyon, yılda 12 milyon, 5 yılda 60 milyon kazandırıldığına göre daha önceki yönetim döneminde bu 60 milyon para buhar oldu o zaman, bu para nerede? diye sordu.

 

Gündoğdu’nun açıklaması sonrası gözler dönemin Belediye Başkanları Engin Tekintaş ile Celal Tezcan’a çevrildi.

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in de çöp ile ilgili açıklamalarına değinen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Belediye başkanımız açıklama, yaptı ve çöpe harcanan paradan ayda 1 milyon TL’yi belediyeye kazandırdım. Önceki dönem arkadaşlar da bizim arkadaşlarımızdı. Bu madem 1 milyon TL’ye yapılıyordu, niye yapılmadı? Ben AK Parti milletvekiliyim. Yanlışı kim yaparsa yapsın, ben de yanlış yaparsam bunun hesabı sorulsun, ama haksız yere iftira atarak değil, doğru bir şekilde hesap sorulsun.

Aşkın Tören de sıkıntı yaşar

Şimdi burada Aşkın Tören diyor ben 1 trilyon belediyeye para kazandırdım, ondan önceki arkadaşlarla ilgili bir yanlış varsa bu yanlışla ilgili suç duyurusunda bulunmuyorsa, kendisi de TCK’nın 283. Maddesine göre suçluyu korumadan dolayı sıkıntıya girebilir. Onun için kendinden önce yapılan bir hata, kusur varsa bununla ilgili yargıya çıkılmalı. Bende bu işi bizatihi takip edeceğim. Çünkü Altınordu’daki hemşerilerimizin hakkını, tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimsenin yemeye hakkı yok. Bunun hesabı babamın oğlu da olsa sorulmalı. Burayla ilgili daha öncesinde de söylenen  sözler ve daha sonrasında söylenen sözler de var. Daha sonra belediye başkanımız göreve geldiğinde ortaya koyduğu ve 1 milyon para kazandırıyorum dediği mevzu var. Bu mevzu ile ilgili Altınordu’da yılda 12 milyon TL Aşın başkanın ifadesine göre 5 yılda 60 trilyon para buhar oldu o zaman, bu para nerede?”

Gözler Tekintaş ve Tezcan’da…

Metin Gündoğdu tarafından yapılan açıklama sonrası gözler bir önceki dönemde Altınordu Belediye Başkanlığı yapan Engin Tekintaş ile Celal Tezcan’a çevrildi. Açıklamada dile getirilen iddialarla töhmet altında kalan Tekintaş ve Tezcan’ın Gündoğdu’ya verecekleri cevap merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.