2020’de Demiryolu İçin Somut Adım Atacağız

BÖLGE GÜNDEMİ 03.01.2020 - 09:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2399+ kez okundu.
 

2020’de Demiryolu İçin Somut Adım Atacağız

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, “2020 yılında hastanesi çözüme kavuşmuş, Karadeniz-Akdeniz yolu açılmış, OSB’leri önemli ölçüde bitirilmiş, demiryolu projesinde somut adımları atılmış bir Ordu ile karşı karşıya olacağız.” dedi
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, yılbaşı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Tomakin mesajında 2019 yılını değerlendirerek 2020 yılını beklentilerini dile getirdi. Tomakin, “Zaman zaman sevinçlerimiz, zaman zaman üzüntülerimizle geçen 2019 yılı genelde bakıldığında Ordu önemli kazanımlarla dolu bir yıl olarak geçti, İnşALLAH hep birlikte güzel günlerini yaşayacağımız 2020 yılının Ülkemize, milletimize, ilimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi. 10 YIL ÖNCE ORDU KÖY GİBİYDİ Başkan Tomakin, “Çok değil 10 sene önceki Ordu’ya bir bakın köy görünümlü bir Ordu vardı karşımızda yıllarca ihmal etmişlerdi güzelim şehrimizi, gülümseme ile nutuklarla hiçbir çivi çakmadan idare etmişlerdi, doğalgaz mı getirdiler? Havaalanı mı yaptılar? Üniversite mi yaptılar? Asfalt yol mu yaptılar? Hayır, hayır hiçbirini yapmadılar şimdi çıkmışlar iktidara yürüyoruz kimse umutsuzluğa kapılmasın diyorlar. Umutsuz vaka sizsiniz, bu millet size 90 yıldır ders veriyor ve vermeye devam edecektir diyerek; AK Parti ile bugünkü Ordu’ya bir bakın aradaki fark hiç şüphesiz göze çarpacaktır, önceden hep Samsun’la Trabzon arasında sıkışmış Ordu’yu kalkındıracağız diye nutuklar atardı siyasiler, bugün artık böyle bir derdimiz yok. Samsun ve Trabzon’la yarışıyor çoğu konularda onların bize gıpta ile baktıklarına şahit oluyoruz. Büyükşehir olmanın nimetlerini sonuna kadar alan Ordu modern ve kalkınmış bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor” şeklinde konuştu.   HASTANE BİTECEK Tomakin, sözlerini şöyle tamamladı:”2020 yılında hastanesi çözüme kavuşmuş, Karadeniz-Akdeniz yolu (KAP) açılmış, OSB’leri önemli ölçüde bitirilmiş, demiryolu projesinde somut adımları atılmış, sorunları minimize edilmiş, lokomotifi hızla yol alan, kalkınan, üreten ve yarışan bir Ordu ile karşı karşıya olacağız. Bu sevile ile 2020 yılının, ülkemiz, milletimiz ve insanlık için, her bir Ordulu hemşehrimiz için barış, huzur, esenlik ve refah getirmesi temenni ediyorum.”
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, “2020 yılında hastanesi çözüme kavuşmuş, Karadeniz-Akdeniz yolu açılmış, OSB’leri önemli ölçüde bitirilmiş, demiryolu projesinde somut adımları atılmış bir Ordu ile karşı karşıya olacağız.” dedi

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, yılbaşı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Tomakin mesajında 2019 yılını değerlendirerek 2020 yılını beklentilerini dile getirdi. Tomakin, “Zaman zaman sevinçlerimiz, zaman zaman üzüntülerimizle geçen 2019 yılı genelde bakıldığında Ordu önemli kazanımlarla dolu bir yıl olarak geçti, İnşALLAH hep birlikte güzel günlerini yaşayacağımız 2020 yılının Ülkemize, milletimize, ilimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

10 YIL ÖNCE ORDU KÖY GİBİYDİ

Başkan Tomakin, “Çok değil 10 sene önceki Ordu’ya bir bakın köy görünümlü bir Ordu vardı karşımızda yıllarca ihmal etmişlerdi güzelim şehrimizi, gülümseme ile nutuklarla hiçbir çivi çakmadan idare etmişlerdi, doğalgaz mı getirdiler? Havaalanı mı yaptılar? Üniversite mi yaptılar? Asfalt yol mu yaptılar? Hayır, hayır hiçbirini yapmadılar şimdi çıkmışlar iktidara yürüyoruz kimse umutsuzluğa kapılmasın diyorlar. Umutsuz vaka sizsiniz, bu millet size 90 yıldır ders veriyor ve vermeye devam edecektir diyerek; AK Parti ile bugünkü Ordu’ya bir bakın aradaki fark hiç şüphesiz göze çarpacaktır, önceden hep Samsun’la Trabzon arasında sıkışmış Ordu’yu kalkındıracağız diye nutuklar atardı siyasiler, bugün artık böyle bir derdimiz yok. Samsun ve Trabzon’la yarışıyor çoğu konularda onların bize gıpta ile baktıklarına şahit oluyoruz. Büyükşehir olmanın nimetlerini sonuna kadar alan Ordu modern ve kalkınmış bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor” şeklinde konuştu.

 

HASTANE BİTECEK

Tomakin, sözlerini şöyle tamamladı:”2020 yılında hastanesi çözüme kavuşmuş, Karadeniz-Akdeniz yolu (KAP) açılmış, OSB’leri önemli ölçüde bitirilmiş, demiryolu projesinde somut adımları atılmış, sorunları minimize edilmiş, lokomotifi hızla yol alan, kalkınan, üreten ve yarışan bir Ordu ile karşı karşıya olacağız. Bu sevile ile 2020 yılının, ülkemiz, milletimiz ve insanlık için, her bir Ordulu hemşehrimiz için barış, huzur, esenlik ve refah getirmesi temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.