Şehitler dualarla anıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 18.03.2019 - 23:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1337+ kez okundu.
 

Şehitler dualarla anıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde şehitler Ünye Merkez Büyük Camii’nde okunan Kuranı Kerim ve dualarla anıldı.
Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Ünye Merkez Büyük Cami’de sabah namazı buluşması yapıldı. Okunan Kuranı Kerim’in ardından ilahiler okundu, dualar yapılarak 18 Mart Çanakkale Şehitleri başta olmak üzere tüm şehitler anıldı. İlçe Müftüsü Ali Işık, şehit yakınları ve vatandaşların katıldığı programda şehitlerimiz yad edildi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde şehitler Ünye Merkez Büyük Camii’nde okunan Kuranı Kerim ve dualarla anıldı.

Mart Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Ünye Merkez Büyük Cami’de sabah namazı buluşması yapıldı. Okunan Kuranı Kerim’in ardından ilahiler okundu, dualar yapılarak 18 Mart Çanakkale Şehitleri başta olmak üzere tüm şehitler anıldı.

İlçe Müftüsü Ali Işık, şehit yakınları ve vatandaşların katıldığı programda şehitlerimiz yad edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.