Meydanda hayat, şehitler için durdu

BÖLGE GÜNDEMİ 18.03.2019 - 23:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2307+ kez okundu.
 

Meydanda hayat, şehitler için durdu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi.
Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Çelenk sunumuyla başlayan törende Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Bünyamin Dönmez ve Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel anıta çelenk sundu. Şehirler için 1 dakikalık saygı duruşuyla devam eden tören, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. İstiklal Marşı’nın okunması sırasında Karadeniz Sahil Yolu’nun her iki yönünde trafik durdu. Törene protokolün yanı sıra gazileri, şehit yakınları, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi.

Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi.

Çelenk sunumuyla başlayan törende Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Bünyamin Dönmez ve Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel anıta çelenk sundu.

Şehirler için 1 dakikalık saygı duruşuyla devam eden tören, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

İstiklal Marşı’nın okunması sırasında Karadeniz Sahil Yolu’nun her iki yönünde trafik durdu.

Törene protokolün yanı sıra gazileri, şehit yakınları, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.