CHP adaylarını tanıttı

SİYASET 11.02.2019 - 16:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1253+ kez okundu.
 

CHP adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını Ankara’da düzenlenen törenle tanıttı. Ordu adayları da törende hazır bulundu.
Ankara Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda belediye başkan adayları tanıtıldı. Toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yerel yönetimlere ilişkin 12 maddelik bildirgeyi de açıkladı. Adaylar tek tek sahneye çıkarak, tanıtıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel ve 13 ilçe adayı sahneye davet edilerek birlikte poz verdi. 6 ilçede aday açıklanmadı Toplantıda Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile birlikte 13 ilçe adayı tanıtıldı. 6 ilçede ise henüz aday açıklanmadı. Ordu Büyükşehir Mustafa Adıgüzel olurken, Akkuş Bayram Görür, Altınordu Birol Yılmaz, Aybastı Özdilek Aydoğan, Çamaş Ahmet Kesik, Fatsa Ahmet Canbaz, Gölköy Cengiz Sarıyer, Gülyalı Ulaş Tepe, Gürgentepe İsa Yazıcı, İkizce Mustafa Kaynar, Kumru Osman Cayan, Mesudiye Yavuz Ekşi, Perşembe Ata Alkan, Ulubey Kani Ergün olarak açıklanmıştı. CHP Çaybaşı, Ünye, Kabataş, Korgan, Çatalpınar ve Kabadüz’de henüz aday açıklamadı. Bu ilçelerde aday çıkartılıp çıkartılmayacağı konusunda ise bir açıklama yok.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını Ankara’da düzenlenen törenle tanıttı. Ordu adayları da törende hazır bulundu.

Ankara Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda belediye başkan adayları tanıtıldı. Toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yerel yönetimlere ilişkin 12 maddelik bildirgeyi de açıkladı.

Adaylar tek tek sahneye çıkarak, tanıtıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel ve 13 ilçe adayı sahneye davet edilerek birlikte poz verdi.

6 ilçede aday açıklanmadı

Toplantıda Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile birlikte 13 ilçe adayı tanıtıldı. 6 ilçede ise henüz aday açıklanmadı.

Ordu Büyükşehir Mustafa Adıgüzel olurken, Akkuş Bayram Görür, Altınordu Birol Yılmaz, Aybastı Özdilek Aydoğan, Çamaş Ahmet Kesik, Fatsa Ahmet Canbaz, Gölköy Cengiz Sarıyer, Gülyalı Ulaş Tepe, Gürgentepe İsa Yazıcı, İkizce Mustafa Kaynar, Kumru Osman Cayan, Mesudiye Yavuz Ekşi, Perşembe Ata Alkan, Ulubey Kani Ergün olarak açıklanmıştı.

CHP Çaybaşı, Ünye, Kabataş, Korgan, Çatalpınar ve Kabadüz’de henüz aday açıklamadı. Bu ilçelerde aday çıkartılıp çıkartılmayacağı konusunda ise bir açıklama yok.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.